ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Όσα δήλωσε σχετικά με την ασθένεια της κόρης του Joanne

Ποια είναι η νόσος της τραγουδίστριας Joanne αλλά και τι την βοήθησε να βρει την κατάλληλη θεραπεία
31.03.2022
1
'
Λάζαρος Γεωργακόπουλος : Δηλώσεις σχετικά με την ασθένεια της κόρης του Joanne joanne_lazaros_georgakopoylos

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς "Σασμός", που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και υποδύεται τον "Βλάση Καραπάνου". 

Ο ίδιος μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την προσωπική του ζωή στην εκπομπή "Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του, Joanne αλλά και την νόσο που αντιμετωπίζει. 

Δείτε επίσης : Σασμός: Δείτε σε ποια μέρη γίνονται τα γυρίσματα της σειράς εκτός από την Κρήτη!

"Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Την υποστήριξα για να πάει στο Voice. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει τη νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. 

 

 

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην γυναίκα του αλλά και στην οικογενειακή τους κατάσταση. "Έχω μια μακρόχρονη σχέση με τη γυναίκα μου, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς την εμπιστοσύνη. Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ, κάναμε όμως πρόσφατα ένα σύμφωνο συμβίωσης, λόγω του covid. Ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί για να γιορτάσουν δύο άνθρωποι.", είπε ο ηθοποιός. 

Διάβασε εδώ : Joanne: Τι είναι η νόσος Στάργκαρντ που της επηρεάζει την όραση και ποιες οι υποσχόμενες θεραπείες;

Ενώ μίλησε και για την αντίδραση της κόρης του σχετικά με το γεγονός πως οι γονείς της δεν έχουν παντρευτεί, "Η κόρη μας πήγαινε σε σπίτια των φίλων της και έβλεπε φωτογραφίες των γονιών τους με νυφικά και κουστούμια και κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει μπαμπά θέλω να δω φωτογραφίες από τον γάμο και της είπα πως δεν έχουμε παντρευτεί και έμεινε άναυδη. Η Ιωάννα βαφτίστηκε στα έξι της και αυτό έγινε γιατί η μητέρα μου που έχει πεθάνει το ήθελε και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι". 

Δες εδώ το βίντεο με τις ολοκληρωμένες δηλώσεις από τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο: 

 

 

 

Αγαπημένο