ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Justin Bieber: Γιατί παρέλυσε το πρόσωπο του; Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει

Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt από το οποίο πάσχει ο Justin Bieber;
1
'
Justin Bieber: Γιατί παρέλυσε το πρόσωπο του;- Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει Justin Bieber

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα ο Justin Bieber μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε στους εκατομμύρια followers του, πως παρέλυσε το μισό του πρόσωπο αφού πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

«Γεια σε όλους Τζάστιν εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει. Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται. Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω. Έχω εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό συμβαίνει για κάποιον σκοπό. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε θα ξεκουραστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Justin Bieber σε ανάρτηση του.

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Τι είναι το σύνδρομο Tourette από το οποίο πάσχει η Billie Eilish;

Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt και ποια τα συμπτώματα του;

Το σύνδρομο Ramsay Hunt είναι μια νευρολογική πάθηση που προκαλείται από τον ιό varicella zoster, που προκαλεί ανεμοβλογιά στα παιδιά και έρπητα ζωστήρα στους ενήλικες.

Μάλιστα, ο ιός μπορεί να βρίσκεται για χρόνια στον οργανισμό ενός ανθρώπου πριν «ενεργοποιηθεί» και επηρεάσει τα νεύρα του προσώπου.

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό SEMERGEN Family Medicine αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη πάθηση μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι γιατροί την ταξινομούν συνήθως σε τέσσερα στάδια, με βάση τη σοβαρότητά του. Η πλήρης μορφή, ή μάλλον η πρώτη που περιέγραψαν οι ειδικοί, προκαλεί τα εξής:

  • Κόπωση και πόνος.
  • Δερματικό εξάνθημα και προβλήματα ακοής.
  • Αλλαγές στην αντίληψη της γεύσης ή απώλεια γεύσης.
  • Περιφερική παράλυση του προσώπου.

Δες και αυτό: Office Syndrome: 6 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στη δουλειά

Αγαπημένο