ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού που κάνουν στο γιο τους;

Σε τι βοηθά η μέθοδος του βιοσυντονισμού;
20.02.2023
1
'
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού που κάνουν στο γιο τους; Instagram

Η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο στις αρχές του 2023 τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και βιώνουν καθημερινά μοναδικές στιγμές. Ωστόσο, πέρα από τις όμορφες στιγμές, το πρώτο διάστημα έχει και πολλές δυσκολίες.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη πολλές φορές έχει αναφέρει πως είναι άυπνη και ιδιαίτερα κουρασμένη, τονίζοντας παράλληλα βέβαια πως αξίζει τον κόπο.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε τι είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού που κάνουν στο γιο τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, συνεχίστε να διαβάζετε!

Τι είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού που κάνει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο γιο τους;

Εικόνα
ιωαννα τουνη βιοσυντονισμος

Το ζευγάρι συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί με το γιο τους και μας δείχνουν υπέροχες φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες της νέας τους ζωής με το μικρούλη τους.

Ωστόσο, οι κολικοί ταλαιπωρούν πολύ το γιο τους το τελευταίο διάστημα και έτσι αποφάσισαν να τον βοηθήσουν με τη θεραπεία του βιοσυντονισμού.

Εικόνα
ιωαννα τουνη βιοσυντονισμος

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: Τι είναι η "σπονδυλοαρθροπάθεια" με την οποία διαγνώστηκε και την έκανε να πει "όχι" στο "Survivor"

Η influencer μάλιστα θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή τη θεραπεία. Έτσι, μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο στα social media και έγραψε: «Κάνουμε βιοσυντονισμό στο νουνίτο για να γλιτώσουμε τους κολικούς».

Εικόνα
ιωαννα τουνη βιοσυντονισμος

Ο Βιοσυντονισμός είναι μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, που υποστηρίζει πως η χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, μπορεί να διαγνώσει και να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες. Σύμφωνα με τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, ο βιοσυντονισμός δεν είναι διαγνωστική μέθοδος με τον όρο που χρησιμοποιείται από τη συμβατική κλασσική ιατρική και δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά η αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

Φωτογραφίες: Instagram

Μάθετε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι είναι ο προδιαβήτης που τον ταλαιπωρεί και γιατί στεγνώνει το στόμα του συνεχώς;

Αγαπημένο