ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε από κορονοϊό

Πέρασε μόνη της την Πρωτοχρονιά!
19.01.2022
3
'
Μαλέσκου Glomex

Τη σοκαριστική εξομολόγηση της 24χρονης Γεωργίας, η οποία μίλησε ανοιχτά για τον βιασμό που υπέστη στη Θεσσαλονίκη της παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σχολίασαν η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Love it».

Με αφορμή τη συνέντευξη της 24χρονης στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε νοσήσει και η ίδια από κορονοϊό.

«Σιχαμένο αυτό που συνέβη, τόσο άσχημο, τόσο σκληρό. Τόσο τραγική όλη η εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα τόσο δυναμική που βγαίνει και μιλάει και βρίσκει τη δύναμη. Αυτό το κορίτσι, αυτό το πλάσμα, πώς να το περιγράψεις; Ούτε το ίδιο το μυαλό της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτά τα οποία έχει βιώσει. Κι όμως βρίσκει την τόλμη να τα περιγράψει… Μιλάει για τον άνθρωπο κλειδί. Έχει χάσει τους γονείς της και τον σύντροφό της. Είναι μόνη της και ξέρει πως θα αλλάξει χρόνο μόνη».

«Σκεφτείτε όλοι εμείς… Εγώ πέρασα πέρσι μόνη μου τον κορονοϊό την Πρωτοχρονιά και θυμάμαι τον πόνο μου και την μοναξιά την οποία αισθανόμουν και έλεγα όχι όλα καλά. Δεν ήθελα να είμαι στο σπίτι. Όλοι μας όμως έπρεπε να ήμασταν στο σπίτι. Και είπε η κοπέλα ας πάω στο πάρτι…Το έχετε πάθει στην αλλαγή του χρόνου; Που σε πιάνει να μην είσαι μόνος σου…», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την προβολή του βίντεο της 24χρονης Γεωργίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Αγαπημένο