ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Δείτε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
05.01.2022
3
'
ΠΑΤΟΥΛΗΣ FACEBOOK

Το πρωί της Τετάρτης (05/01) ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε πως κόλλησε covid για δεύτερη φορά και αυτή τη στιγμή νοσεί, με ήπια συμπτώματα. Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από την πρώτη φορά που νόσησε. Ο ίδιος ανέφερε πως τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, θα τεθεί σε εγκλεισμό για τις επόμενες ημέρες και θα υπηρετεί τα καθήκοντά του μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι εμβολιασμένος και με τις 3 δόσεις και για αυτό δηλώνει αισιόδοξος ότι θα το ξεπεράσει εύκολα. Τέλος, καλεί με την ανάρτησή του, όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να σπεύσουν γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές.

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: Η ηλικία, ο γιος και οι απίστευτες σπουδές της

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του :

“Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές.”

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Κορονοϊός: Ποια συμπτώματα μπορεί να επιμείνουν πάνω από 1 χρόνο

Αγαπημένο

Σχετικά άρθρα