ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εξιτήριο για το Νίκο Οικονομόπουλο μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

Ποια τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.
23.08.2021
See the video
Νίκος Οικονομόπουλος εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την περιπέτεια του με τον κορoνοϊό. Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» με δύσπνοια και υψηλό πυρετό συνεπεία κορονοϊού. Οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε θεραπεία υψηλής ροής οξυγόνου και αφού όλα πήγαν καλά πήρε εξιτήριο όπως ανέφερε η εκπομπή «Καλοκαίρι#not». 

Η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο τραγουδιστής, μέσα από την πρώτη ανάρτησή του μετά την επιστροφή στο σπίτι του, ευχαρίστησε τους γιατρούς του και μίλησε για τα όσα βίωσε.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

»Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

»Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

 

Αγαπημένο