ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ετεοκλής Παύλου: “Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου…”

Τι είπε ο παρουσιαστής;
1
'

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα του «Breakfast@Star».

«Όσον αφορά το κομμάτι του πατέρα του, που είπε ότι γενικότερα δε φοβάται τον θάνατο αλλά να μη μείνει κατάκοιτος… να το πάρω και να το κάνω λίγο δικό μου: στο ότι είναι καλύτερο να «φεύγεις» όταν σταματάς να μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς.

Το καταλαβαίνω πως το λέει. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω. Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω.

Εκεί είχα πει κι εγώ ότι αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ και να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω.

Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στους δικούς μου ανθρώπους στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου. Αυτές είναι σκέψεις που οποιοσδήποτε έχει ζήσει κάτι σε πολύ κοντινό του πρόσωπο ή έχει κάποια μορφή αναπηρίας και του έχει δημιουργήσει μία φοβία ότι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο έχει αυτές τις σκέψεις. Τις έχω κι εγώ, τον καταλαβαίνω, και εύχομαι να βρω τη δύναμη κάποια στιγμή να τις αποβάλλω», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου από το 7:55 λεπτό:

 

Αγαπημένο