ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Ψυχούλη: Η διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε

Τι είχε αναφέρει παλαιότερα η πολύ αγαπημένη σεφ.
3
'
Ελένη Ψυχούλη διατροφικές διαταραχές

Η πολύ αγαπημένη σεφ Ελένη Ψυχούλη, έχει μιλήσει στο παρελθόν για την διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία, αν και όπως τονίζει ποτέ δεν διαγνώστηκε με νευρική ανορεξία, παρά το ότι ακούγονταν πως είναι πολύ αδύνατη για το ύψος της.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο “People” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, είχε αναφέρει:

“Ποτέ δεν διαγνώστηκα με νευρική ανορεξία. Απλώς ως παιδί είχα πολύ κακή σχέση με το φαγητό. Το ξεπέρασα όταν άρχισα να αποφασίζω εγώ για το τι θα φάω κάθε μέρα. Στην ουσία, μάλλον ήμουν ανορεκτική στο οικογενειακό τραπέζι”.

Πώς αντιμετώπισε η Ελένη Ψυχούλη την διατροφική της διαταραχή

«Το φαγητό μέχρι τα 18 μου ήταν παντελώς αδιάφορο. Δε χρειάστηκε ποτέ να το αντιμετωπίζω ιατρικά, απλώς εντάξει, δεν τρώω ποτέ χαλαρά. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω τις θερμίδες, το να μην παχύνω», είχε πει επίσης στην κάμερα του Star, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν.

«Η μόδα έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην εικόνα των κοριτσιών. Δεν μπορούν πια να δουν πως πραγματικά είναι. Μια μάνα μπορεί να βοηθήσει την κόρη της να μην παρουσιάσει νευρική ανορεξία ή άλλες διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία με μια σωστή διατροφή», τόνισε η σεφ. 

Αγαπημένο