ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Yoga προσώπου: Με ποιες ασκήσεις θα καθυστερήσεις την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπο σου

Άλλο ένα μυστικό νεότητας - Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το "Face Yoga"
15.04.2022
1
'
Yoga προσώπου : Με ποιες ασκήσεις θα καθυστερήσεις την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπο σου face_yoga

Αναρωτιέσαι και εσύ πως θα διατηρήσεις την νεανική σου λάμψη ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρείσαι από τις άπειρες υποχρεώσεις της καθημερινότητας; Ίσως να είσαι και εσύ μια από εμάς που φτάνεις στο σημείο να κοιτάς κάθε πρωί τον καθρέφτη και να εύχεσαι να εξαφανίζονταν δια μαγείας, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες!

Η αυξανόμενη πίεση που βιώνεις καθημερινά για να ανταπεξέλθεις άριστα σε κάθε τι που κάνεις και συγχρόνως να διατηρήσεις τη νεανική σου λάμψη, σου προσθέτει περισσότερο άγχος σε μια ήδη υπερφορτωμένη ημέρα.

Σου έχουμε όμως τη λύση! Υπάρχει μια τεχνική που αποτελείται από τις πολύ εύκολες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να καθυστερήσεις μέχρι και να εξαφανίσεις τις ενοχλητικές ρυτίδες από το πρόσωπο σου μια και καλή!

Η θαυματουργή μέθοδος «ακούει» στο όνομα “Face Yoga” ! Λειτουργεί όπως ακριβώς η yoga που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για διάταση, ενίσχυση και αποκατάσταση των μυών του σώματός σου. Έτσι, το ίδιο μπορεί να κάνει και η face yoga για το πρόσωπο σου!

Δείτε εδώ : Πως να καταπολεμήσεις το χρόνο με φυσικό τρόπο

3 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις face yoga:

Μείωση των γραμμών στο μέτωπο:

Για να μειώσεις την εμφάνισή των γραμμών στο μέτωπο, τοποθέτησε το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο και των δύο χεριών σου στο κέντρο του μετώπου σου κάθετα.

Στη συνέχεια, μετακίνησε τα οριζόντια στο μέτωπό σου προς τη γραμμή των μαλλιών σου, δημιουργώντας μισούς κύκλους με κάθε σετ δακτύλων και τραβώντας απαλά το δέρμα προς την αντίθετη πλευρά.

Συνέχισε να κινείς τα δάχτυλα σου κατά μήκος του μετώπου ενώ κινείς τα σετ δακτύλων στην επάνω θέση, εναλλάξ. Μόλις φτάσεις στη γραμμή των μαλλιών σου, επέστρεψε στο κέντρο του μετώπου σου και δούλεψε προς την άλλη κατεύθυνση. Επανάλαβε αυτή την άσκηση προς κάθε κατεύθυνση 5 φορές.

Εικόνα
face yoga

Εξαφάνιση του ποδιού της χήνας:

Για να αποφύγεις να αποκτήσεις περισσότερες ρυτίδες πρέπει αν στερηθείς βασικά πράγματα. Όπως η έκθεση στον ήλιο, για να εμποδίσεις την εμφάνιση των ρυτίδων που ονομάζονται «το πόδι της χήνας», τοποθέτησε τους δείκτες σου στο δέρμα ακριβώς κάτω από το κέντρο κάθε ματιού.

Κάνε απαλό μασάζ μετακινώντας τα δάχτυλά σου προς τους κροτάφους και σταμάτησε μόλις φτάσεις στο εξωτερικό του ματιού.

Τράβηξε απαλά το δέρμα για να εξομαλύνεις τις ρυτίδες και κοίτα προς τα πάνω για 5 δευτερόλεπτα για να ενισχύσεις τα κάτω βλέφαρά σου. Επανάλαβε 5 φορές.

Εικόνα
face yoga

Διάβασε εδώ : 5 yoga instructors που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instragram

Χαλάρωση της έντασης στο πρόσωπο:

Ξεκίνησε χαλαρώνοντας τους ώμους σου και τοποθετώντας τα χέρια σου στους μηρούς σου. Πάρε μια μεγάλη εισπνοή από τη μύτη, επεκτείνοντας την αναπνοή στο θώρακά σου.

 Στη συνέχεια, εξέπνευσε από το στόμα, κάνοντας έναν δυνατό ήχο «χααα» και απλώνοντας τη γλώσσα σας προς τα έξω και προς το πηγούνι για να ολοκληρώσεις την άσκηση. Επανάλαβε 5 φορές.

Έτσι μπορείς να απαλλαγείς από τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο σου. Με τρεις απλές και φυσικές ασκήσεις. Δοκίμασε αυτή τη σειρά face yoga διάρκειας 5 λεπτών για να γίνεις ακόμα πιο όμορφη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Εικόνα
face yoga
Αγαπημένο