ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Pfizer στη Ρόδο

Η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νησί.
1
'
ροδος

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας και της Επιχείρησης «ΓαλάζιαΕλευθερία», από σήμερα στη Ρόδο προστίθενται εμβολιαστικές γραμμές για τοmRNA εμβόλιο των Pfizer/BioNTech. Από την επόμενη εβδομάδα, το mega εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί μόνο με το συγκεκριμένο εμβόλιο, ενώ αυτό της Johnson & Johnson θα χορηγείται στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας περιηγήθηκε στους χώρους του, συνεχάρη τουςυγειονομικούς που το στελεχώνουν για την τεράστια συμβολή τους στην άρτιαυλοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ συνομίλησε και με πολίτες πουβρίσκονταν εκεί για τον εμβολιασμό τους.

Στη συνέχεια, ο κ. Κικίλιας μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΝοτίουΑιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, βουλευτών του Νομού Δωδεκανήσου, του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Ρόδου και τηςΑντιπεριφερειάρχη Υγείας.

 

Αγαπημένο