ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι δείχνουν τα εσώρουχα που επιλέγεις για τον χαρακτήρα σου;

Το εσώρουχο που επιλέγει η κάθε γυναίκα, είναι μια υπόθεση, πολύ προσωπική. Βρήκαμε τις 8 μεγάλες κατηγορίες. Εσύ, σε ποιά βρίσκεσαι;
12.07.2021
2
'
τι δείχνουν τα εσώρουχα για τον χαρακτήρα istock

Θέλεις να μάθεις τι δείχνουν για την προσωπικότητά σου και το χαρακτήρα σου, τα εσώρουχα που επιλέγεις να φοράς στην καθημερινότητά σου;

Το εσώρουχο που επιλέγει η κάθε γυναίκα, είναι μια υπόθεση, πολύ προσωπική. Οι επιλογές μας είναι -ευτυχώς- πολλές και δε βολευόμαστε όλες με τα ίδια. Επιπλέον η επιλογή του εσώρουχου σίγουρα εξαρτάται απο τη διάθεση που έχεις εκείνη την ημέρα, αλλά και απο το αν είσαι στις ημέρες τις περιόδου σου ή οχι. Πάμε να ανακαλύψουμε τι χαρακτηριστικά προδίδει για σένα η κάθε επιλογή σου.

1. Κλασικό βαμβακερό εσώρουχο

Αγαπάς το γέλιο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, το οποίο είναι θαυμάσιο μιας και έχεις τον τρόπο να κάνεις όλους τους υπόλοιπους γύρω σου να χαμογελούν. Σαν παιδί ήσουν άνθρωπος που προσπαθούσες πάντα να κάνεις όλους τους υπόλοιπους γύρω σου να αισθάνονται εκεί και το ίδιο ισχύει και σήμερα. Έχεις την ίδια ενσυναίσθηση. Όταν οι φίλοι σου χρειάζονται πραγματικές συμβουλές, έρχονται πρώτα σε σένα επειδή ξέρω ότι θα είσαι ειλικρινής αλλά και ευγενική.

Εικόνα
εσώρουχα χαρακτήρας
istock

 

2. Boyshorts

Λατρεύεις τον άμα τισμό και ταύτισε πάντα με τον καλύτερο σου φίλο στις romcoms που επιλέγετε να δείτε. Όταν κάποιος φίλος σου έχει μια ανάγκη, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που προσφέρει υποστήριξη. Είσαι καταπληκτική στο να υπολογίσει σωστά τα χρήματα σου, αλλά έχεις την τάση να χάνεις την αίσθηση του χρόνου, με αποτέλεσμα να τρέχεις συνεχώς την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς η θετική σου ενέργεια είναι αρκετή ώστε οι άνθρωποι γύρω σου να σε συγχωρέσουν αρκετά γρήγορα για την αργοπορία σου.

Διάβασε ακόμα: Τι λέει το υπνοδωμάτιο σου για το χαρακτήρα σου

3. Ψηλόμεσα

Όταν σου δίνεται η επιλογή, πάντα προτιμάς ένα καλό cocktail ουίσκι παρά ένα ποτήρι μπύρα. Νιώθεις πάντα πως ίσως έχεις γεννηθεί σε λάθος δεκαετία. Σε ό,τι αφορά την ποπ κουλτούρα, εύχεσαι όλη οι σημερινοί celebrities και τα σύγχρονα show, να μπορούσαν να αντικατασταθούν από αστέρες του παλιού καλού κλασικού Hollywood. Εννοείται πως έχεις ένα all time favourite κόκκινο κραγιόν το οποίο σε κάνει να νιώθεις φανταστικά οποτεδήποτε το φοράς.

4. Thong

Είσαι απερίγραπτα φιλόδοξη. Όταν βρεις το στόχο σου, είτε αυτό έχει να κάνει με την καριέρα σου είτε με την προσωπική σου ζωή, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να τον κάνεις πραγματικότητα. Εξισορροπείς όμως αυτή σου την υπέρμετρη αισιοδοξία με μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια και τους φίλους σου, οι οποίοι πιστεύουν ότι είσαι ένας από τους πιο καλά οργανωμένους και προσγειωμένους ανθρώπους που ξέρουν.

Διάβασε τις υπόλοιπες κατηγορίες και βρες στοιχεία του χαρακτήρα σου στο elle.gr 

Αγαπημένο