ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού και το φλερτ σας εξαφανίζεται

Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού και δεν υπάρχει δεύτερο;
23.11.2022
1
'
Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνετε στο πρώτο ραντεβού και το φλερτ σας εξαφανίζεται Istock

Το πρώτο ραντεβού θεωρείται καθοριστικό για τη συνέχεια και την εξέλιξη μιας γνωριμίας και για αυτό νιώθουμε συνήθως αυξημένο άγχος. Προσπαθούμε λοιπόν να μετριάσουμε το στρες προετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια. Βρίσκουμε τα κατάλληλα ρούχα, βάζουμε μπόλικη κολώνια και φοράμε το πλατύ μας χαμόγελο.

Αφού λοιπόν όλα έχουν κυλήσει θετικά και θεωρούμε πως είναι ζήτημα ωρών η επόμενη συνάντηση, το φλερτ μας εξαφανίζεται και παύει να δίνει σημάδια. Το δεύτερο ραντεβού λοιπόν μένει απλά ένα όνειρο.

Να τονίσουμε βέβαια πως η απομάκρυνση κάποιου μπορεί να μην έχει να κάνει με εσάς και ίσως να συνδέεται με τα αισθήματα που έχει για κάποια προηγούμενη σχέση και συνεπώς με την ανεπάρκειά του να προχωρήσει παρακάτω.

Μπορείτε όμως να ρίξετε μια ματιά στα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού για να βεβαιωθείτε πως δεν ευθύνεστε εσείς για την έκβαση της ιστορίας.

Τα λάθη που κάνουμε στο πρώτο ραντεβού

Μην αναφέρεστε στον πρώην σας όλη την ώρα

Σταματήστε να μιλάτε για την προηγούμενη σχέση σας, καθώς με τον τρόπο αυτό κάνετε τον άλλον να νιώθει άβολα και αμήχανα και ταυτόχρονα δημιουργείτε την αίσθηση πως είστε ακόμα συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι. Ή μήπως δεν είναι απλά μια αίσθηση;

Εικόνα
πρωτο ραντεβου λαθη

Δείτε επίσης: 3+1 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

Το ραντεβού σας δεν είναι ο ψυχολόγος σας

Μπορεί να έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, να είστε γεμάτοι άγχος και να έχετε ανάγκη να μιλήσετε για όσας σας απασχολούν, ωστόσο μην ξεχνάτε πως το φλερτ σας δεν είναι ο ψυχαναλυτής σας και είστε εκεί για να περάσετε καλά. Επικεντρωθείτε λοιπόν στο να δείξετε τη χαρά σας να και στο να μάθετε για τη ζωή και τον χαρακτήρα του.

Αφήστε το κινητό στην άκρη

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ωστόσο πρέπει να ξέρουμε να θέτουμε και όρια. Κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, η ενασχόληση με το κινητό υποδηλώνει αδιαφορία και ίσως και ασέβεια προς το πρόσωπο του άλλου και πρόκειται σίγουρα για ένα λάθος που δε θα δημιουργήσει τις σωστές συνθήκες για μια όμορφη συζήτηση.

Εικόνα
πρωτο ραντεβου λαθη

Μάθετε ακόμα: Έχετε μειωμένη σεξουαλική επιθυμία - 4 τρόποι να αυξήσετε την λίμπιντο

Αγαπημένο