ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρώτη φορά διακοπές σαν ζευγάρι; 4+1 tips για να μη χαλάσετε την ατμόσφαιρα!

Η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι το παν για τις κοινές διακοπές ενός ζευγαριού!
2
'
Πρώτη φορά διακοπές σαν ζευγάρι; 4+1 tips για να μη χαλάσετε την ατμόσφαιρα! Διακοπές

Ήρθε η ώρα να πας διακοπές και μάλιστα είναι το πρώτο καλοκαίρι με τη νέα σου σχέση. Ο προγραμματισμός μιας ρομαντικής απόδρασης μαζί ακούγεται συναρπαστική ιδέα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου επικρατεί ένα χάος. Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα γνωρίζεις ότι η σωστή οργάνωση του ταξιδιού ενός ζευγαριού και η καλή επικοινωνία μπορούν να μετατρέψουν αυτό το καλοκαίρι στο ωραιότερο της ζωής σας. 

Παρακάτω, θα βρεις τα 5 sos tips για να οργανώσεις τέλεια τις καλοκαιρινές διακοπές με την νέα σου σχέση και να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Ποιοι χαρακτήρες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν σε μια σχέση; Τι λένε οι έρευνες

4+1 Sos tips για τις πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι

Εικόνα
couple

Κάντε μεγάλα όνειρα

Το καλύτερο μέρος του προγραμματισμού των διακοπών μαζί είναι να καταλάβετε πόσο υπέροχα θα είναι. Ρωτήστε ο ένας τον άλλον για το ιδανικό όραμα των διακοπών σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε τι ελπίζετε να κάνετε στο ταξίδι.

Ξεκινήστε με τους μεγαλύτερους, υψηλότερους στόχους (π.χ καταδύσεις) και στη συνέχεια προσπαθήστε να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές τις ιδέες στο πρόγραμμά σας.

Να είστε πρακτικοί.

Στη συνέχεια, γίνετε πρακτικοί. Σκεφτείτε πόσο χρόνο μπορεί να μείνει ο καθένας σας μακριά από τη δουλειά ή άλλες δεσμεύσεις και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πού να πάτε και τι να κάνετε.

Φαίνεται προφανές, αλλά το μεγαλύτερο άγχος για τις διακοπές προέρχεται από την προσπάθεια να βάλεις πολλά στο ταξίδι σου όταν απλά δεν είναι εφικτό. Έτσι, αν έχετε μόνο μια εβδομάδα, μην προσπαθήσετε να δείτε όλα τα μικρά νησάκια της περιοχής. Προγραμματίστε το για άλλη φορά.

Δημιουργήστε μια λίστα.

Δεν χρειάζεται να κάνετε ένα υπερ-καθορισμένο πρόγραμμα, αν αυτό φυσικά δεν λειτουργεί για εσάς τους δύο, αλλά μόλις κλειδώσετε έναν προορισμό, αποφασίστε για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά να κάνετε και οι δύο. Αν είστε ξεκάθαροι και ειλικρινής σχετικά με το πώς ελπίζετε να πάει το ταξίδι, μπορείτε να αποφύγετε να στεναχωρηθεί και να θυμώσει οποιοσδήποτε από τους δυο σας επειδή οι διακοπές δεν πηγαίνουν όπως περιμένατε.

Συμφωνήστε για χρόνο μόνοι σας.

Είτε ένας από τους δυο είναι εσωστρεφής, είτε και οι δυο χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας στις διακοπές, βεβαιωθείτε ότι είστε στην ίδια σελίδα, ώστε κανείς να μην αισθάνεται απογοητευμένος. Όταν ο ένας πηγαίνει στην πισίνα, ο άλλος μπορεί να απολαύσει την ηρεμία του δωματίου.

Εστιάστε στις ανάγκες και των δυο σας.

Και εδώ είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές σας. Προσεγγίστε τον προγραμματισμό των διακοπών με τον σύντροφό σας, υιοθετώντας την έννοια του συμβιβασμού.

Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε έναν προορισμό, θα πρέπει και οι δύο να πείτε την γνώμη σας και, στη συνέχεια, να καταλήξετε. Αν σας αρέσουν οι χαλαρές διακοπές ενώ είναι ο σύντροφός σας είναι πιο δραστήριος, μπορείτε να πάτε για μια πεζοπορία, αφού έχετε περάσει μία χαλαρή ημέρα στην παραλία.

Ρίξε μια ματιά: Μόλις χώρισες; 4+1 τρόποι για να τον ξεπεράσεις!

Αγαπημένο