ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να καταλάβεις ότι έχεις σχέση με το ιδανικό άτομο

... ή και ότι εσύ είσαι το ιδανικό άτομο για το ταίρι σου.
3
'
σχέση με το ιδανικό άτομο πώς να το καταλάβεις

Οι σχέσεις είναι σίγουρα δύσκολες και θέλουν δουλειά. Πολλές φορές μάλιστα, από φόβο μην μείνουμε μόνοι μας κάνουμε λάθος επιλογές και τελικά, έχουμε δίπλα μας τα λάθος άτομα. Ωστόσο, αρκετά συχνά συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή έχεις σχέση με το ιδανικό άτομο αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Ποια είναι τα σημάδια που θα σου πουν ότι το ταίρι σου είναι «ο ένας» και πώς θα το καταλάβεις έγκαιρα; Η Ιndependent μίλησε με ειδικούς ώστε να μας δώσουν τα φώτα τους.

Δεν έχει πρόβλημα να συμβιβαστεί με τα θέλω σου

«Ο συμβιβασμός, είναι η λέξη κλειδί που κάνει τις σχέσεις να δουλεύουν», λέει η ψυχοθεραπεύτρια Kate Moyle. Αν έχεις δίπλα σου ένα άτομο το οποίο δεν φοβάται να κάνει πίσω κάποιες φορές ώστε να σε ευχαριστήσει, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Σε κάνει και νιώθεις όμορφα

Ο dating coach James Preece, τονίζει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το άτομο που έχεις δίπλα σου να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. «Αν σου λέει κοπλιμέντα, σε κάνει να έχεις αυτοπεποίθηση και σου δείχνει πόσα σημαίνεις για εκείνο, τότε το ταίρι σου είναι το ιδανικό», αναφέρει.

Είναι καλός ακροατής

Το να νιώθεις ότι έχεις κατανόηση από το ταίρι σου, είναι πραγματική ευλογία. Η Kate Moyle υπογραμμίζει ότι αν δεν βαριέται ποτέ να σε ακούει να μιλάς, και κυρίως δείχνει να καταλαβαίνει τους προβληματισμούς σου, τότε το ταίρι σου είναι αυτό που λέμε one of a kind.

Έχετε κοινές αξίες

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζεις όχι μόνο στα θέλω σου, αλλά και στα πιστεύω σου. Ο Preece αναφέρει ότι το να έχεις κοινές αξίες με το ταίρι σου, θα κάνει τη σχέση σας να κρατήσει και τους καβγάδες να αργήσουν. Παράδεισος, μην μου πεις...

Λύνεται τις διαφορές σας με διάλογο

Σίγουρα δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους, αλλά η Moyle τονίζει πως ο τρόπος που διαφωνούμε, λέει πολλά για εμάς. Αν το ταίρι σου δεν έχει εκρήξεις θυμού και απλά λύνεται όποια διαφωνία έχετε με διάλογο, αυτό είναι ένα συν το οποίο δεν πρέπει να αγνοήσεις. 

Δεν φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου

Ο Preece υπογραμμίζει πως ίσως το πιο σημαντικό σε μια σχέση, είναι να είσαι ο εαυτός σου και κυρίως, χωρίς να φοβάσαι αν αυτό που πεις παρεξηγηθεί ή ακουστεί άσχημα. Αν λες ό,τι σκέφτεσαι, όταν το σκέφτεσαι τότε έχεις όχι μόνο ένα υπέροχο ταίρι, αλλά και μια υπέροχη σχέση.

Αγαπημένο