ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο οίκος Molton Brown έχει το ιδανικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείξε την αγάπη σου με ένα μοναδικό άρωμα που θα προσφέρεις σε όσους είναι μοναδικοί για εσένα.
09.02.2021
3
'
Molton Brown αγίου βαλεντίνου αρώματα

Ο οίκος Molton Brown από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουάριου με κάθε αγορά αρώματος Eaux de Parfum ή Eaux de Toilette από το επίσημο e-shop www.moltonbrown.gr προσφέρει μια μοναδική ανθοδέσμη που δημιούργησε ο Σωτήρης Βρεττός για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.  Μπορείς να επιλέξεις αρώματα που δημιουργήθηκαν από εκλεκτά συστατικά στις υψηλότερες συγκεντρώσεις τους, για να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και σε κάθε διάθεση. Οι perfumers του οίκου Molton Brown χρησιμοποιώντας σπάνιες συνθέσεις δημιουργούν αρώματα που έχουν σκοπό να αναδείξουν την ατομική έκφραση και τη δημιουργική ελευθερία όσων τα φορούν. 

Molton Brown αρώματα

Εδώ και 50 χρόνια, ο Λονδρέζικος οίκος Molton Brown γιορτάζει τη μοναδικότητα με εμβληματικές συλλογές και δημιουργεί αρώματα από μοναδικούς ανθρώπους για μοναδικούς ανθρώπους. 

Molton Brown αρώματα αγίου βαλεντίνου

Τι πρέπει να ξέρεις για τον οίκο Molton Brown 

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο συγχρόνους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι. Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητα των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Αγαπημένο