ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χωρισμός: Don't! Να τι δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να κάνεις!

Έχεις χωρίσει ή σ' έχουν χωρίσει με αυτόν τον τρόπο;
2
'
xwrismos

Ήρθε η στιγμή, που πρέπει να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις. Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος να ξέρεις, αλλά το πως θα χωρίσεις δείχνει ακόμα και την τελευταία στιγμή το χαρακτήρα σου και τον σεβασμό σου, πρώτα σε σένα και έπειτα στον άνθωπο που ήσουν μαζί, είτε 3 μήνες είτε 3 χρόνια!

Σαφώς, οι σχέσεις δεν είναι κάτι το δεδομένο και όπως συνηθίζουμε να λέμε"κανείς δεν είναι κανενός", με την έννοια ότι η σχέση είναι και ελευθερία. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι όμως για να φτάσει μία σχέση στο απροχώρητο, όπως ασυμφωνία, βαρεμάρα, λάθος επιλογές, διαφορετικά "θέλω", λάθος timing, απιστία κτλ. Συνήθως οι σχέσεις ξεκινούν για λάθος λόγους, οπότε πολλές φορές καταλήγουν στον χωρισμό.

Όπως και να έχει, αν αποφάσισες να χωρίσες ΠΟΤΕ μην κάνεις το παρακάτω!

xwrismos

Χωρισμός από το τηλέφωνο

Κακό, πολύ κακό! Όχι, δεν σε τιμάει σαν κίνηση ούτε εσένα ούτε το "πρώην" ταίρι σου. Φανερώνει ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση και ότι την αποφεύγεις. Δείχνει δειλία και ίσως... τύψεις; Δεν μπορείς να δεις τον άλλον στα μάτια και να μιλήσεις ευθέως ή το κάνεις για να τον αγνοήσεις; Όποιος και αν είναι ο λόγος, σίγουρα αυτή η τακτική, αυτή η πράξη είναι λάθος. Εξήγησε χωρίς φωνές και εντάσεις και απλά προχώρα παρακάτω... 

 

Αγαπημένο