ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιατί οι άνθρωποι καταφεύγουν στην απιστία; - Οι 5 αλήθειες

Λόγοι για να μην καταφύγεις στην απιστία!
06.02.2022
3
'
couple istock

Αρχικά, το παρακάτω άρθρο δεν έχει σκοπό να σε κρίνει. Φυσικά και η τελική επιλογή είναι δική σου.

Γιατί οι άνθρωποι φθάνουν στο σημείο να συνάψουν δεσμό με έναν παντρεμένο- η; Τι συμβαίνει όταν δημιουργηθεί μία τέτοια ερωτική σχέση; Πώς το βλέπει η γυναίκα που κάνει σχέση με εκείνον και πώς ο άντρας που δε μένει πιστός στο γάμο του;

Μερικές φορές μπορεί να σας περνά από το μυαλό πως δεν είστε οι μόνοι, ούτε οι πρώτοι αλλά ούτε και οι τελευταίοι που περιπλέκεται σε μια τέτοια κατάσταση οπότε , «δεν πειράζει»! Πράγματι δεν κάνατε κάτι πρωτόγνωρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μια γυναίκα ή ένας άντρας επιλέγει ως σύντροφο έναν δεσμευμένο άνδρα ή γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλλά και δεν σπανίζει το γεγονός πως και οι παντρεμένοι άνδρες δεν ψάχνουν μια δεύτερη αγκαλιά και ίσως ένα διαφορετικό χάδι από το «δεδομένο» της συζύγου τους.

Οι λόγοι που μια γυναίκα ή ένας άντρας επιλέγουν την απιστία

Εικόνα
σχέση

Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Αμέτρητα είναι τα περιστατικά που οι κοπέλες και οι γυναίκες νιώθουν τρομερά ερωτευμένες με ένα άντρα, ακόμη κι αν εκείνος είναι ήδη σε ένα γάμο. Ποιος απαρνείται τον κεραυνοβόλο έρωτα άλλωστε;

Γοητεία του παράνομου και του απαγορευμένου

Ας παραδεχτούμε πως όλοι μας λίγο πολύ ζούμε για την «γοητεία του παιχνιδιού». Η πλειονότητα των γυναικών που δημιουργούν ερωτικές σχέση με παντρεμένο πολύ πιθανό να τους γοητεύει το αίσθημα του παράνομου και του κρυφού. Αναμφισβήτητα, ένα μυστικό ειδύλλιο αναζωπυρώνει τα συναισθήματα πάθους.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας 

Ο γνωστός έρωτας με την πρώτη ματιά! Η γυναίκα είναι από μόνη της ένα συναισθηματικό ον. Άρα θα παλέψει για να έχει δίπλα της το αρσενικό που έχει ερωτευτεί και δεν θα λογαριάσει τα υπόλοιπα, ακόμη και τη βέρα στο δεξί του χέρι!

Η άγνοιά της σχετικά με το ότι είναι παντρεμένος

Δεν ξεκαθαρίζουν όλοι οι άνδρες πως έχουν σοβαρό δεσμό, προς δικό τους όφελος φυσικά! Μέχρι να το ανακαλύψεις… ούτε που κατάλαβες πώς τον ερωτεύτηκες. Κι έπειτα, άντε να τον χωρίσεις αν εσύ μάθεις ότι είναι παντρεμένος μετά από τόσο καιρό που σχεδιάζετε νοητά τα ταξίδια που θα κάνετε, το σπίτι σας ακόμη και το κατοικίδιο που πρόκειται να πάρετε.

Υποσχέσεις

Ο ουρανός με τ’ άστρα! Κάποια στιγμή περνά από τη ζωή μας αυτός ο γνωστός «ρήτορας» που μας ανεβάζει το ηθικό μας τάζει τα πάντα, ό,τι μπορούμε και δεν μπορούμε να φανταστούμε! Μας κάνει δώρα και προφανώς είμαστε «η μια και μοναδική του αγάπη». Μερικές φορές όμως ο συγκεκριμένος έχει και άλλες «μοναδικές αγάπες» ταυτόχρονα με εμάς και μάλιστα με παππά και κουμπάρο. Ένας παντρεμένος ξέρει πολύ καλά τον ρόλο και η γυναίκα γίνεται ο θύμα του.

Λόγοι για να μην συνάψεις μια τέτοια σχέση

Εικόνα
σχέση

Εξαπατάς και εξαπατάσαι .

Όταν διατηρείς σχέση με παντρεμένο, από τη μία εξαπατάς μια άλλη γυναίκα, τη σύζυγό του και δε σέβεσαι το γάμο της, από την άλλη εξαπατάσαι και η ίδια πιστεύοντας πως θα την αφήσει για χάρη σου.

Χάνεις το χρόνο σου.

Ξοδεύεις άσκοπα και ανούσια ένα μεγάλο μέρος του χρόνου και της ζωής σου, το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσεις να ανακτήσεις μελλοντικά, και για το οποίο σύντομα ή μακροπρόθεσμα πιθανότατα να μετανιώσεις!

Οι πιθανότητες να επιλέξει εσένα είναι ελάχιστες

Είναι φυσικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου να προτιμά τη βολή του αν και του αρέσει να παίζει βρόμικα! Δύσκολα θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τη σιγουριά και τη ζεστασιά του σπιτιού του για να μείνει με εσένα. Ακόμη κι αν το τολμήσει, είναι εξίσου λίγες οι πιθανότητες να κρατήσει ο δεσμός σας. Μπορεί να μετατραπεί και σε γάμο. Κανείς δεν ξέρει, αλλά αν είσαι το επόμενο θύμα και σου συμβεί ακριβώς το ίδιο με την πρώην γυναίκα του;

Η αυτοεκτίμηση σου και ο αυτοσεβασμός σου θα «διαλυθούν» .

Είναι επόμενο το ότι η σχέση με παντρεμένο θα σε ωθήσει στο να βλάψεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Εικόνα
istock

Η απόφαση είναι καθαρά δική σου. Στην τέχνη και τον έρωτα δεν έβαλε όριο ποτέ κανείς! Σκέψου όμως το δικό σου καλό και την υγιή καθημερινότητα σου πριν πράξεις και ειδικά πριν επιλέξεις κάποιο άτομο που το έχει επιιλέξει κάποιος άλλος παράλληλα με εσένα! Δράσε υπέρ σου να αγαπάς τον εαυτό σου και να είσαι προσεκτική.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει6 Σημάδια ότι βγαίνεις με έναν εγωϊστή

Αγαπημένο