ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έρευνα: Γιατί αν είσαι γατογονιός, είναι πιο πιθανό να απιστήσεις

Μοιάζει απίστευτο αλλά το λέει η επιστήμη!
2
'
γάτες και απιστία έρευνα

Προσωπικά, πάντα αγαπούσα όλα τα ζώα αλλά τα σκυλιά είχαν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Οι γάτες από την άλλη ομολογώ πως δεν είναι το δυνατό μου σημείο και πραγματικά εξεπλάγην όταν έπεσα πάνω σε έρευνα που αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ πως όσοι έχουν γάτα, είναι πιο πιθανό να απιστήσουν συγκριτικά με όσους έχουν σκύλο. Απίστευτο αλλά αληθινό και επίσημο!

Τι αναφέρει η έρευνα για την απιστία και τις γάτες

Το website γνωριμιών για παντρεμένους παρακαλώ, IllicitEncounters.com έκανε σχετική έρευνα και διαπίστωσε πως από όσους είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες του, τα άτομα που έχουν γάτα είναι 10% πιο πιθανό όχι απλά να φλερτάρουν αλλά να προχωρήσουν πλήρως στην παρανομία. Αντιθέτως, εκείνοι που είχαν σκύλο στο τέλος έληξαν το φλερτ σε «αθώο» σημείο.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πλατφόρμας Christian Grant ανέφερε πως ίσως τα άτομα που έχουν σκύλο να έμαθαν την αξία της αφοσίωσης από το ίδιο τους το κατοικίδιο. Για την ιστορία, να αναφέρω ότι το πιο δημοφιλές κατοικίδιο αναφορικά με τους άπιστους είναι τα ψάρια, με ποσοστό πο αγγίζει το 16%, συγκριτικά με το αμέσως επόμενο που ήταν οι γάτες. Πάντως για καλό και για κακό, στο πρώτο ραντεβού ρωτήστε το άτομο με το οποίο έχετε συναντηθεί ποιο είναι το αγαπημένο του κατοικίδιο. Μπορεί να βγάλετε λαβράκι!

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!