ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βρήκαμε τα "μυστικά" για να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου!

Συμβουλές για να χτίσεις γερά θεμέλια στην σχέση σου
22.11.2022
1
'
Βρήκαμε τα "μυστικά" για να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου! Photo/Istock

Καθώς η καθημερινότητα τρέχει και ο χρόνος με το άλλο σου μισό όλο και λιγοστεύει βάση των υποχρεώσεων σου, καλό είναι οι στιγμές που περνάτε μαζί να είναι πάντα ποιοτικές και να κυλάνε όμορφα.

Όμως για να το καταφέρεις αυτό, είναι σίγουρο κριτήριο η επικοινωνία, η οποία δεν πρέπει να χάνεται και ο καιρός να φθείρει την σχέση αλλά την ενώνει όλο και περισσότερο. Βρήκαμε λοιπόν τα μυστικά για να κρατάς πάντα την σχέση σου ζωντανή!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: 3+1 σημάδια που "μαρτυρούν" ότι μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

Τα 5+1 μυστικά για να διατηρείς την χημεία στην σχέση σου

1. Να δείχνεις την εκτίμηση για τον άνθρωπο σου

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μεγάλο, αρκεί να δείχνεις στον άλλον ότι τον νοιάζεσαι με μία απλή σου σκέψη ή κίνηση, όπως να προετοιμάσεις ένα αγαπημένο πρωινό του είτε φαγητό, μετά από μία δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Να αφήσεις ένα τρυφερό μήνυμα μέσα στην ημέρα σε ένα σημείο που ξέρεις ότι θα το δει. Έχει πραγματικό αντίκτυπο στην σχέση σου και κάνεις τον άλλον να νιώθει ότι βρίσκεται στην σκέψη σου καθημερινά.

Εικόνα
Τα 5+1 Πράγματα να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου!

2. Πειραματιστείτε παρέα με νέα πράγματα

Όσο περισσότερα πράγματα κάνετε μαζί τόσο περισσότερο δένεστε!

Ένα καινούργιο χόμπι, μία επίσκεψη σε ένα μουσείο, έναν αρχαιολογικό χώρο ή ακόμη και η δοκιμή μίας νέας συνταγής που θέλετε να δοκιμάσετε μαζί, είναι λίγα από τα πράγματα που σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά και θα περάσετε ευχάριστο χρόνο παρέα.

Το να πειραματίζεστε σε νέα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην αναζωπύρωση της σχέση σας και να της δώσει ζωντάνια. Ίσως μέσα από αυτό, ανακαλύψετε και μια νέα δραστηριότητα που θα κάνετε παρέα.

Εικόνα
Τα 5+1 Πράγματα να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου!

3. Ενισχύστε την οικειότητα μεταξύ σας

Η σωματική επαφή είναι πολύ σημαντική. Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα αγγίγματα είναι από τις βασικές συνήθειες που πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε μία ρομαντική σχέση με το άλλο σας μισό.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύετε σε μεγάλο βαθμό την χημεία σας. Αρκεί μία αγκαλιά πριν κοιμηθείτε και ένα γλυκόλογο, που μπορεί να σε συνδέσει πραγματικά έστω και λίγο παραπάνω με το σύντροφό σου.

Εικόνα
Τα 5+1 Πράγματα να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου!

4. Συμπεριλάβετε date night σε κάθε εβδομάδα σας

Από κοινού επιλέξτε μια ημέρα την εβδομάδα που θα καθιερώσετε ένα date night.

Μία κράτηση σε ένα απ’ τα αγαπημένα σας εστιατόρια θα σας προσφέρει μία απολαυστική βραδιά μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. Έτσι θα επιτύχετε μία ημέρα αφιερωμένη ο ένας τον άλλον για εποικοδομητικό χρόνο μαζί.

5. Υποστήριξε τα ενδιαφέροντα του συντρόφου σας

Στην περίπτωση που ο σύντροφος σας ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο, όπως πχ κάτι καλλιτεχνικής φύσης, προσπαθήστε να τον βοηθήσετε να μάθει περισσότερα πάνω σε αυτό και περάστε χρόνο μαζί του στην όλη διαδικασία.

6. Μην σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε ο ένας πράγματα για τον άλλον

Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που έχεις να μάθεις για το άλλο σου μισό. 

Εκμεταλλεύσου κάθε μέρα που περνάς με τον άνθρωπο σου γνωρίζοντας τον καλύτερα και αποκαλύπτοντας του, πτυχές του εαυτού σου που ίσως να μην είχες φανταστεί και ποτέ ότι θα έκανες με κάποιον άλλον άνθρωπο. 

Εικόνα
Τα 5+1 Πράγματα να κρατάς πάντα ζωντανή την σχέση σου!

Ρίξε μια ματιά: 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αφού ανακαλύψεις την απιστία του συντρόφου σου

Αγαπημένο