ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βρες το κουμπί για να βάλεις "φωτιά" στα σεντόνια σου

Εάν επιθυμείς να πυροδοτήσεις την απόλυτη ερωτική έκρηξη σου/του, συνέχισε παρακάτω!
2
'
Σχέσεις Βρες το κουμπί για να βάλεις "φωτιά" στα σεντόνια σου

Όταν είστε κολλημένοι στο κενό και αναρωτιέστε τι συνέβη τη νύχτα που τα πράγματα πήγαν λάθος με τον σύντροφό σας, μπορεί να οφείλεται στο ότι εσείς οι δύο δεν γνωρίζετε ο ένας τις ερωτικές ανάγκες του άλλου.

Μπορεί με τον ερωτικό μας σύντροφο να νιώθουμε μια έντονη αρχική έλξη αλλά αυτο δεν διασφαλίζει ότι στην πορεία λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο. Θέλω να πω ότι ναι, είδατε ο ένας τον άλλον, νιώσατε το πάθος αλλά στο ζουμί... βράζατε σε διαφορετικούς βαθμούς. Θέλει και η ερωτική κορύφωση την τέχνη της και σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενεργοποιήσεις τα κουμπιά του άλλου. 

Εικόνα
sexlife

 

Οπότε, σου βρήκα διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσεις τη σεξουαλική σου ορμή, αλλά το πιο σημαντικό, να αποκτήσεις την γνώση των συνθηκών που "γαργαλάνε" τη φαντασία σου. Όταν ανακαλύψεις τις κατηγορίες θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τα πράγματα σας στην κρεβατοκάμαρα ως ζευγάρι. Μπορεί να ανακαλύψεις την απόλυτη διέγερση από ερεθίσματα που ποτέ δεν ήξερες ότι θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν εκεί.

Οπτικός

Αυτοί είναι άνθρωποι που θα ήθελαν να δουν τον σύντροφό τους με στολή ή σε συγκεκριμένη σεξουαλική στάση. Οι ερωτικές ταινίες τους διεγείρουν οπτικά στην κρεβατοκάμαρα. Συμβουλή: δοκιμάστε να τις παρακολουθήσετε με τον σύντροφό σας για να αυξήσετε την ευχαρίστησή σας, εάν κάποιο από τα ερεθίσματα που ενεργοποιείτε είναι μέσω της όρασης.

Διανοητικός

Αλλιώς γνωστοί ως sapiosexuals. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται να κάνουν έρωτα με το μυαλό τους πριν μπορέσουν να κάνουν έρωτα με το σώμα τους. Αυτό απαιτεί μια συζήτηση πρώτα πριν μπορέσετε να κάνετε μια κίνηση πάνω τους. Ο ουσιαστικός διάλογος προχωρά πολύ το...καυτό θέμα!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΚεφάλαιο Σχέσεις: Να δεχτείς πίσω τον πρώην σου;

Εικόνα
sex

Επιθυμία

Το να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου θέλει μόνο εσένα και μόνο εσένα σε ανάβει; Εάν είστε εσείς αυτό, τότε διάλογος όπως «Με κάνεις να νιώθω τόσο ____» πιθανότατα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Μια συγκεκριμένη και άμεση γλώσσα επιβεβαιώνει τις επιθυμίες σας πριν μπορέσετε να "τυλιχτείται" στο κρεβάτι μαζί τους.

Διαπραγματευτές

Χμ, διαπραγματευτές. Το σeξ δεν είναι στην κορυφή της λίστας τους (κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό). Θα πρέπει να ξέρετε πώς να το προσεγγίσετε αυτό όμως. Οι πράξεις παροχής υπηρεσιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή ενός διαπραγματευτή. Δίνοντας κίνητρο στον σύντροφό σας για κάτι που πραγματικά εκτιμά, θέλει ενστικτωδώς να κάνει κάτι σε αντάλλαγμα. Συμβουλή: προσφέρετε ένα μασάζ αφού έχουν μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Tώρα που έμαθες όλες τις κατηγορίες διέγερσης, έμεινε μόνο να ξεκινήσεις την εφαρμογή! Μπορεί να βρήκες τον εαυτό σου σε παραπάνω από μία κατηγορίες οπότε ενημέρωσε τον σύντροφο σου για τις επιθυμίες σου και τα... κουμπιά σου!

Καλή απόλαυση!

Δες και αυτό: 5 συνήθειες που θα κάνουν την σχέση με τον σύντροφο σας πιο δυνατή

Αγαπημένο