ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άγιος Βαλεντίνος: Πώς να γιορτάσεις από απόσταση;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, αλλά πώς να είσαι χαρούμενος/η όταν το ταίρι σου βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά σου;
2
'
Άγιος Βαλεντίνος: Πώς να γιορτάσεις από απόσταση;

Βλέπεις κοντινά σου ζευγάρια να κάνουν σχέδια για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ ξέρεις πως λόγω απόστασης πάλι δεν θα τον/ την δεις.

Φέτος ειδικά, οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες που δυστυχώς θα περάσετε τον  Άγιο Βαλεντίνο μέσα σε καραντίνα!

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις αυτό το mood και να γιορτάσετε μαζί την ημέρα των ερωτευμένων έστω και από απόσταση.

1.Κάντου ένα δώρο έκπληξη

Οι σχέσεις από απόσταση έχουν αρκετές δοκιμασίες που πρέπει οι σύντροφοι να περάσουν, αλλά υπάρχουν  και μερικά κόλπα που μπορούν να σε σώσουν. Για παράδειγμα: τα δώρα αποκτούν νέο νόημα, καθώς δείχνεις στον/στην σύντροφό σου ότι βρίσκεται στην σκέψη σου. Και τίποτα δεν δείχνει την αγάπη σου καλύτερα από ένα ξαφνικό και μοναδικό δωράκι.

2. Γράψε του/της ένα ερωτικό γράμμα

Όταν η μόνη μορφή επικοινωνίας που έχετε είναι μέσω τηλεφώνου ή υπολογιστή, αυτή είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Τι πιο ρομαντικό άλλωστε από το να αφιερώσεις χρόνο για να γράψεις σ’ ένα χαρτί, όλα όσα νιώθεις για τον άνθρωπό σου από τη μέρα που γνωριστήκατε μέχρι σήμερα. Στο φάκελο μπορείς να βάλεις ακόμη μερικές φωτογραφίες σας από όμορφες αναμνήσεις και να γράψεις από πίσω όσα συναισθήματα σου προκαλούν όταν τις κοιτάς ή επίσης να ψεκάσεις το γράμμα με το άρωμά σου.

3. Κανονίστε ένα online δείπνο με ρομαντική ατμόσφαιρα

Και ποιος είπε πως δεν μπορείς να ζήσεις απλές αλλά σημαντικές καθημερινές στιγμές με τον άλλον όταν βρίσκεστε σε απόσταση; Μαγειρέψτε το ίδιο φαγητό ή έστω παραγγείλτε το αγαπημένο σας, βάλτε κεράκια έτσι ώστε να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα και κάντε βιντεοκλήση. Αν δεν το κάνετε ήδη, να τρώτε μαζί μέσω κάμερας, στην αρχή μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αν αρχίσετε να συζητάτε σαν να ήσασταν από κοντά, θα περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά Αγίου Βαλεντίνου, που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

4. Ετοίμασε ένα «κουτί αγάπης» με τα αγαπημένα του/της πράγματα

Κάτι διαφορετικό από το γράμμα και σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερο κόπο και οργάνωση, αλλά αξίζει. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, φρόντισε να φτάσει έξω από την πόρτα του/της ένα κουτί που θα έχεις ετοιμάσει με τα χεράκια σου, γεμάτο με τα αγαπημένα του/της πράγματα. Τι μπορείς να βάλεις μέσα; Τις αγαπημένες του/της σοκολάτες ή γλυκά, μία κούπα με μία φωτογραφία σας πάνω, ένα μπρελόκ με χαραγμένα τα αρχικά σας, ένα γλυκό αρκουδάκι ψεκασμένο με το άρωμά σου ή ακόμα και να αγοράσεις κάτι που θα φοράτε κι οι δύο και να του/της στείλεις το δικό του/της.

5. Προετοιμάστε μαζί ένα ταξίδι

Μπορεί τώρα να ακούγεται απίθανο, αλλά όλοι ευχόμαστε σε λίγο καιρό να μπορούμε να πετάξουμε και να κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τώρα λοιπόν που υπάρχει άπλετος χρόνος, αξιοποιήστε τον και βρείτε τον επόμενο προορισμό σας , για όταν θα τελειώσει η πανδημία. Βρείτε το μέρος και ξεκινήστε να ονειρεύεστε παρέα τι θα κάνετε και που θα πάτε!

Αγαπημένο