ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

9 χωρισμοί διασήμων και τι μπορεί να σε διδάξουν

Οι γάμοι των σταρ που απέτυχαν. Μάθε τι έκαναν λάθος και οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.
5
'
διάσημα διαζύγια shutterstock

Φαίνονται τόσο ρομαντικά τα love story των σταρ. Ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης. Όμως είναι κι αυτές οι σχέσεις φθαρτές και ευάλωτες όπως των υπόλοιπων κοινών θνητών. Το επιβεβαιώνει η ιστορία. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε 10 σχέσεις διασημοτήτων που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο και τον χωρισμό για εντελώς … αναμενόμενους λόγους.

Ben Affleck και Jennifer Garner

 Ο Ben και η Jennifer είχαν μια μακρά ιστορία πριν αποφασίσουν να παντρευτούν το 2005. Απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και απολάμβαναν μια φαινομενική υγιή σχέση. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2015, ενώ τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο Μπεν είχε σχέση με την νταντά, Κριστίν Ουζούνια.

Εικόνα
Ben Affleck Jen Garner
shutterstock

 

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Kανείς δεν είναι απρόσβλητος από τον πειρασμό της απιστίας. Ακόμα και οι διάσημοι, που παντρεύονται συνήθως ελκυστικούς συντρόφους, μπορεί να αποδειχθούν επιρρεπείς στην απιστία. 

Nick Cannon και Mariah Carey

Η παθιασμένη σχέση μεταξύ του Nick και της Mariah διήρκεσε όχι περισσότερο από δύο μήνες, το 2008. Αμέσως το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί, αμέσως και απέκτησαν δίδυμα. Χώρισαν «θυμωμένοι» πολύ σύντομα, καθώς οι προσωπικότητές τους αποδείχθηκε ότι ήταν αταίριαστες.   

Εικόνα
Mariah Carrey
shutterstock

 

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Αυτό το παράδειγμα επιβεβαιώνει ότι ένα διαζύγιο είναι πολύ πιθανό μετά από ένα βιαστικό γάμο που ακολουθεί μια σχέση όπου οι δύο σύντροφοι δεν έχουν προλάβει να γνωριστούν καλά. Η μακροχρόνια σχέση εξασφαλίζεται συνήθως μεταξύ συντρόφων που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Taylor Kinney και Lady Gaga

Το ασυνήθιστο ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια το 2011, μετά το βίντεο "Lady and I" της Lady Gaga. Οι δυο τους φαίνονταν εξαιρετικά χαρούμενοι μαζί, επιδεικνύοντας τη σχέση τους υπερβολικά συχνά  μέσα από φωτογραφίες. Το ζευγάρι χώρισε 5 χρόνια μετά, αναφέροντας τα διαφορετικά χρονοδιαγράμματα εργασίας ως τον κύριο λόγο χωρισμού. Η Lady και ο Taylor δήλωσαν ότι εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά απλά δεν μπορούσαν να βρουν την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής τους ζωής και της εργασίας τους.

Εικόνα
lady gaga
shutterstock

 

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Η έλλειψη κοινού χρόνου είναι ένα πρόβλημα που πλήττει τις σύγχρονες σχέσεις. Σε πολλές περιπτώσεις η καριέρα του ενός από τους δύο ή και των δύο μπορεί να αποτελεί την αιτία αποτυχίας ενός γάμου.

 

Brad Pitt και Jennifer Aniston

 Ο Brad και η Jennifer έμοιαζαν τόσο ταιριαστοί, όταν παντρεύτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990.  Ωστόσο, το διαζύγιό τους το 2005 φαίνεται ότι απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές τους.  

Εικόνα
brad pitt
shutterstock

Οι φήμες λένε ότι ο Μπραντ ήθελε παιδιά, ενώ η Τζένιφερ όχι.

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Οι κοινοί στόχοι σχετικά με τις οικογενειακές αξίες κρατούν το ζευγάρι ενωμένο. Όταν δεν υπάρχει κοινός στόχος, το ρίσκο χωρισμού αυξάνει. Το να θέλεις να αποκτήσεις παιδιά με τον σύντροφό σου είναι η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Αν ένας από τους δύο δεν θέλει να προχωρήσει στο στάδιο της τεκνοποίησης, η σχέση κλονίζεται σοβαρά.  Καταλήγουν και οι δύο δυστυχισμένοι, καθώς υπάρχει σύγκρουση στα θέλω τους, ενώ εκείνος που θέλει παιδιά νιώθει ότι καταπιέζεται η ανάγκη της βιολογικής αναπαραγωγής.   

Tom Cruise και Katie Holmes

Στην περίπτωση του Tom και της Katie, ήταν η συμμετοχή του Tom στη Σαηεντολογία. Οι δύο σταρ παντρεύτηκαν το 2006 αλλά χώρισαν 6 χρόνια αργότερα. Το γεγονός ότι ο Tom έκανε στροφή προς την Σαηντολογία φαίνεται να ήταν ο λόγος του διαζυγίου, καθώς η Katie ισχυρίστηκε ότι ήθελε να προστατεύσει την κόρη τους Suri από τις επιρροές του συγκεκριμένου θρησκευτικού κινήματος.

Εικόνα
Tom Cruise
shutterstock

 

Τι επιβεβαιώνει η ιστορία τους

Στις βασικές αρχές και πεποιθήσεις, που καλό είναι να είναι κοινές προκειμένου να πορευτεί ένα ζευγάρι μαζί, συγκαταλέγονται και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν είναι εύκολο να υπάρξει ταίριασμα στα άτομα διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. 

Scott Disick και Kourtney Kardashian

Ο Scott και η  Kourtney ήταν μαζί και είχαν χωρίσει αρκετές φορές πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Τελικά παντρεύτηκαν το 2009. Απέκτησαν τρία παιδιά. Είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, ενώ ο Scott αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού. Όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης τους μεταδόθηκαν απευθείας μέσω τηλεόρασης ή κοινωνικών μέσων, καθώς το ζευγάρι αγαπούσε την έκθεση. Τελικά χώρισαν το 2015.

Εικόνα
Kardashian
shutterstock

 

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Η σχέση του κάθε ζευγαριού καλό είναι να παραμένει ιδιωτική. Το να μοιράζεσαι τις ιδιωτικές σου στιγμές μπορεί να αποδειχθεί ψυχοφθόρο για τη σχέση. Η υπερβολική έκθεση της σχέσης μπορεί να οδηγήσει πιο γρήγορα στο τέλος της.

 

Bruce Willis και Demi Moore

Ο γάμος του Bruce Willis με την Demi Moore φαινόταν αιώνιος. Ήταν δύο σούπερ σταρ που έμειναν μαζί για περισσότερα από 10 χρόνια. Και απέκτησαν 3 παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου.

Η αιτία του χωρισμού δεν είχε να κάνει με κάποια δραματική εξέλιξη. Η αιτία του χωρισμού οφείλεται στο γεγονός ότι κουράστηκαν ο ένας από τον άλλο.

Εικόνα
Bruce willis
shutterstock

 

Τι μας διδάσκει η ιστορία τους

Η συζυγική κόπωση είναι κάτι που αφορά την πλειοψηφία των ζευγαριών και είναι πολύ συνηθισμένη πάνω στη δεκαετία. Η πλήξη είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες διαζυγίων. Επίσης, η συγκεκριμένη ιστορία επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά δεν αρκούν για να κρατήσουν έναν γάμο.

 

Zac Efron και Vanessa Hudgens

Ο Zac και η Vanessa ήταν δύο από τα πιο δημοφιλή αστέρια της λεγόμενης νέας γενιάς. Έπαιξαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Disney High School Musical του 2005 και πέρασαν πέντε χρόνια μαζί ως ζευγάρι. Η αιτία του χωρισμού φαίνεται να ήταν το γεγονός ότι η Vanessa δεν μπορούσε να διαχειριστεί το πόσο δημοφιλής ήταν ο Zac στις γυναίκες.

Εικόνα
Zac Efron
shutterstock

 

Τι επιβεβαιώνει η ιστορία τους

Η ζήλια μπορεί να καταστρέψει μια σχέση, ακόμα κι αν και οι δύο σύντροφοι δεν στερούνται λάμψης και δόξας. Είναι σε κάθε περίπτωση τοξικό συναίσθημα.

 

Brad Pitt και Angelina Jolie

Ο Brad και η Angelina είναι πιθανώς η πιο διάσημη περίπτωση διαζυγίου των σταρ. Διάβασε επίσης: 3 σταρ που τα παιδιά τους είναι transgender και πως το χειρίστηκαν. Ο δεύτερος γάμος του Pitt, αφού για τον πρώτο ήδη μιλήσαμε. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και παντρεύτηκαν το 2014. Απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά μαζί και υιοθέτησαν άλλα τρία. Η πρωτότοκη κόρη τους παρουσίασε διαταραχή δυσανεξίας φύλου. Η οικογενειακή ζωή αποτελούσε τον ενωτικό κρίκο του λαμπερού ζευγαριού. Αυτό ωστόσο που φαίνεται να έφερε σύννεφα στη σχέση ήταν η κρίση στην υγεία της Angelina Jolie. Καθώς η διάσημη σταρ υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και υστερεκτομή λόγω ιστορικού γονιδίων που συνδέονται με τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού, η σχέση τους άρχισε να αποδυναμώνεται. Η  Angelina πέρασε ένα διάστημα που, εκτός από την προσπάθεια για αποκατάστασή της, φαίνεται ότι έπασχε κι από διατροφική διαταραχή. Το διάστημα αυτό σημειώθηκε και το τέλος της σχέσης της με τον Pitt.  

Εικόνα
brad angelina
shutterstock

 

Tι μας διδάσκει η ιστορία τους

Η ασθένεια του ενός μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές του ζευγαριού. Δεν αντέχουν όλα τα ζευγάρια τη δοκιμασία αυτή.

 

Διάβασε ακόμα: Διάσημοι και επιτυχημένοι με ΟCD και Britney Spears: από ποια διαταραχή πάσχει. 

Αγαπημένο