ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

7 + 1 σημάδια ότι δεν βλέπει εσένα και τη σχέση σας σοβαρά

Η λίστα που πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.
3
'
σημάδια ότι δεν σε βλέπει σοβαρά Shutterstock

It takes two to tango, λέει το ρητό και αυτό σημαίνει πως στις σχέσεις, χρειάζονται 2 μέρη για μια επιτυχημένη συνταγή. Όσο ερωτευμένη και να είσαι λοιπόν, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να αντιληφθείς πως το έτερον σου ήμισυ, ορισμένες φορές μπορεί να μην βλέπει εσένα και την σχέση σας σοβαρά. Το τι θα κάνεις από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου, όμως αρκετοί σύμβουλοι σχέσεων εκεί έξω έχουν καταλήξει πως αν βλέπεις ένα από τα παρακάτω 7 + 1 σημάδια τότε το μέλλον δεν είναι και τόσο ευοίωνο.

Δεν είσαι η προτεραιότητά του

Πάντα κάτι του τυχαίνει είτε είναι δουλειά, είτε κάτι στο σπίτι και εσύ κάνεις να τον δεις μέρες. Όταν δεν είσαι προτεραιότητα για εκείνον, τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι για εσάς.  Εάν προτείνεις να συναντηθείτε για κάτι συγκεκριμένο και λέει ότι έχει κάτι άλλο να κάνει, δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία. Πρόσεξε όμως:. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι πάντα το πρώτο άτομα που θα βλέπει, γιατί αυτή είναι μια παράλογη προσδοκία. Ωστόσο, θα είσαι στην πρώτη θέση της «λίστας» τις περισσότερες φορές, κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις σημαντική.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: 12 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου θέλει να χωρίσετε

Δεν σου ανοίγεται

Αν δεν σου μιλάει για εκείνον, για τα ενδιαφέροντά του, την ζωή του, ειδικά για τα όνειρά του και τις φιλοδοξίες του - τότε είσαι ένα απλό πρόσωπο στην ζωή του και όχι «η μία». Όταν ένας άντρας νοιάζεται για μια γυναίκα, θα τις δείξει τον αληθινό του εαυτό. Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο από το βγαίνετε για φαγητό και χορό.

Εικόνα
σημάδια ότι δεν σε βλέπει σοβαρά 2
Shutterstock

 

Δεν κάνει σχέδια για το μέλλον... μαζί σου

Εάν σπάνια μιλάει για το μέλλον γενικά ή δεν κάνει καν σχέδια για το μέλλον μαζί σου, τότε σου λέει με τον τρόπο του ότι δεν βλέπει κάποιο μέλλον με εσάς τους δύο μαζί.
Αυτό δεν είναι μόνο για το μακρινό μέλλον, αλλά και για το εγγύς μέλλον. Εάν κάνει κράτηση  για δείπνο ή διακοπές την τελευταία στιγμή, αυτό σημαίνει ότι δεν σε βλέπει ως προτεραιότητα. Αν, από την άλλη πλευρά, αγοράζει εισιτήρια για πράγματα μήνες πριν ή σχεδιάζει διακοπές μαζί σου από τα... Χριστούγεννα για το καλοκαίρι, συνήθως σημαίνει ότι δεν σχεδιάζει να πάει πουθενά.

Διάβασε επίσης:  4 σημάδια ότι σου λέει ψέμματα και ίσως σε απατάει

Δεν το κάνει «επίσημο» το ότι είστε ζευγάρι

Ένας άντρας λέει ότι δεν θέλει να είναι σε επίσημη σχέση, αλλά σε παίρνει τηλέφωνο και θέλει να βρεθείτε. Αυτό είναι πολύ απλό: 'Οταν ένας άντρας λέει ότι δεν θέλει να είναι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει και να σε βλέπει. Απλώς, δεν θέλει να δεσμευτεί. Μπορεί οι κινήσεις του να σε κάνουν να «κολλάς», αλλά αν δεν θέλεις να πληγωθείς, δεν θα πρέπει να ξεχνάς τα λόγια του.

Δεν είναι εκεί για εσένα

Μόλις απολύθηκες και λέει "Λυπάμαι" και μετά... τίποτα άλλο. Αρρωσταίνεις, και δεν ρωτάει αν θέλεις κάποια βοήθεια.  Έχεις ένα πρόβλημα στο σπίτι και σου λέει να πάρεις έναν ειδικό. Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν σε υποστηρίζει - όχι συναισθηματικά όταν αντιμετωπίζεις σοβαρά ζητήματα και όχι πρακτικά όταν σου συμβαίνει κάτι που χρειάζεται ένα «αντρικό» χέρι.. Αυτό σημαίνει ότι δεν επενδύει σε εσάς. Είναι εκεί για λίγη διασκέδαση, αλλά μέχρι εκεί. Σε περίπτωση δε, που ξεχνάει γιορτές και γενέθλια, ε, το πράγμα είναι φανερό: «He is not that into you» που λέει και η ταινία.

Έρχεται και... φεύγει

Μια μέσα, μια έξω και εσύ στη μέση. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ένας άντρας είναι θερμός και μετά απότομος για να δώσει ένα  ''μικτό'' μήνυμα, αλλά δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα αυτή η συμπεριφορά δίνει ένα πολύ σαφές μήνυμα: δεν είναι σίγουρος για το πώς αισθάνεται για σένα, δεν ανησυχεί αν θα σε χάσει και σίγουρα δεν είναι σοβαρός. Αν έχεις την τάση να ενδίδεις, πρόσεξέ το γιατί μπορεί στην πορεία να εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δεν σε γεμίζει.

Δες και αυτό: Μήπως ο σύντροφός σου δεν είναι ο κατάλληλος; Τα 3 σημάδια που πρέπει να προσέξεις

Δεν σε συστήνει πουθενά (μα πουθενά όμως)

Ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια που δείχνουν πως ένας άντρας σε βλέπει σοβαρά είναι όταν σε συστήνει στην παρέα ή και την οικογένειά του. Το κάνει αυτό επειδή το συγκεκριμένο άτομο μαζί του. Εάν δεν ξέρει αν θα βρεθείτε μέσα σε λίγες μέρες ή μήνες, αν δεν μιλάει για την οικογένεια και τους φίλους του σε εσένα και αν μόλις δείτε κάποιον γνωστό του αλλάζει 100 χρώματα, είναι σημάδια πως δεν σε βλέπει σοβαρά.

Εικόνα
σημάδια ότι δεν σε βλέπει σοβαρά 3
Shutterstock

 

Στο λέει ξεκάθαρα

Οι άντρες είναι πολύ πρακτικά πλάσματα. Εάν είναι ειλικρινής και σου λέει κυριολεκτικά ότι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό, τότε πάρε το κυριολεκτικά! Μπορεί να το πει αυτό με πολλούς τρόπους. Ίσως λέγοντας σου ότι «τώρα δεν είναι καλή στιγμή ... Δεν θέλω μια σοβαρή σχέση αυτή τη στιγμή .. Δεν μπορώ να σου δώσω αυτό που θέλεις ή αξίζεις...» οποιαδήποτε παραλλαγή αυτών των κλασικών αυτών σεναρίων σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό, γιατί λοιπόν να χάσεις χρόνο και να δεθείς συναισθηματικά;

Φυσικά, τα παραπάνω είναι σημάδια που πρέπει να σε βάλουν σε υποψίες αλλά η τελική απόφαση, είναι δική σου. Ίσως μια κουβέντα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να μην πάρεις μια απόφαση για την οποία μελλοντικά θα μετανιώνεις... 

Αγαπημένο