ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σας απατάει

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας, σας απατάει!
2
'
5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σας απατάει Σχέση_Απιστία

Οι σχέσεις χρειάζονται καθημερινή προσπάθεια για να διατηρηθούν στο χρόνο. Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας οδηγούν το ζευγάρι στη ρουτίνα και κατ΄επέκταση στη φθορά.

Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί μια άπιστη συμπεριφορά, ωστόσο μπορεί να αποτελεί έναν βασικό λόγο που οδηγείστε σε ένα τέλμα.  

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν σας απατά, τότε μάλλον έχετε κάποιες σοβαρές ενδείξεις.

Για να μάθετε την αλήθεια, συνεχίστε να διαβάζετε μήπως αναγνωρίσετε μερικά από τα παρακάτω σημάδια.

Τα 5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σας απατά

Έντονη χρήση του κινητού τηλεφώνου

Η τεχνολογία αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα, πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε την υπερβολική χρήση που κάνουμε είτε του κινητού είτε του υπολογιστή.

Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας έχει αποκτήσει μια εμμονική σχέση με το κινητό, τότε θα πρέπει να ανησυχείτε. Ειδικά αν προστατεύει τις συσκευές και δεν τις αφήνει ποτέ σε κοινή θέα, ίσως σας κρύβει κάτι. Επιπλέον, αν αλλάζει με μεγάλη συχνότητα τους κωδικούς ή αν έχει έξτρα κωδικούς για όλους τους φακέλους και τις συσκευές που χρησιμοποιεί, τότε ήρθε η ώρα για μια ειλικρινή συζήτηση.

Δείτε επίσης: Μήπως σε απατά στα social media; Τα τρανταχτά σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Αλλαγή της εμφάνισης

Αν τον τελευταίο καιρό περιποιείται υπερβολικά την εμφάνισή του και προσπαθεί να είναι ελκυστικός, ίσως η σχέση σας αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα της απιστίας.

Νέα ρούχα, νέα κολόνια, γυμναστήριο, διατροφή. Δύο εξηγήσεις υπάρχουν: είτε προσπαθεί να βελτιώσει την εμφάνισή του για λόγους ευεξίας και αυτοπεποίθησης είτε έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού και κάνει τα πάντα για να είναι ελκυστικός.

Δεν απαντά στις κλήσεις σας

Αν αγνοεί συχνά τα τηλεφωνήματά σας και προβάλλει στη συνέχεια μια σειρά από δικαιολογίες για να σας πείσει ότι δε συμβαίνει κάτι το περίεργο, τότε ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνό του, καθώς είναι «απασχολημένος» ή για να μην καταλάβετε ότι βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που νομίζετε.

Εικόνα
ΑΠΙΣΤΙΑ

Μειωμένη σεξουαλική ζωή

Αν πλέον η σεξουαλική σας ζωή έχει μειωθεί αισθητά ή δεν υπάρχει, μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Με το πέρασμα των χρόνων πολλές φορές η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι τόσο έντονη και συχνή. Αν όμως δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά, ίσως ο σύντροφός σας να έχει εστιάσει αλλού το ενδιαφέρον του.

Θέλει να ξέρει αναλυτικά το πρόγραμμά σας

Μπορεί να το εκλάβετε ως κάτι το θετικό, όμως ίσως τελικά ο λόγος του έντονου ενδιαφέροντος για το πρόγραμμά σας να κρύβει κάτι το ανησυχητικό.

Ειδικότερα, αν προσπαθεί να μάθει με κάθε λεπτομέρεια που είστε και τι κάνετε, τότε είναι πιθανό να προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι δε θα τον πάρετε τηλέφωνο εκείνες τις ώρες ή δε θα συναντηθείτε τυχαία.

Μάθετε ακόμη: 5 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι σας λέει ψέματα

Αγαπημένο