ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πασχάλης Τσαρούχας: Με νέες καταγγελίες στον Εισαγγελέα

Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ.
02.03.2021
2
'
Πασχάλης Τσαρούχας καταγγελίες ΣΕΗ NDP/NIKOLAREAS-DASKALAKIS-POYPOYLIDOY

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, βρέθηκε για δεύτερη φορά στον εισαγγελέα προκειμένου να παραδώσει νέες καταγγελίες ηθοποιών. Ο ίδιος, αμέσως μετά, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Κατ’ αρχήν να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία που με είδε με τη μάσκα κατεβασμένη και πήρε τηλέφωνο στο Σωματείο και είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα.

Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα, σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψής μου, του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον και αυτό είναι όλο που έχουμε να πούμε. Δε μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν. Να ρωτάτε εμάς ό,τι θα ρωτούσατε τον Εισαγγελέα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να λέμε περισσότερα πράγματα. Ακολουθούμε τη διαδικασία πολύ προσεκτικά και εκ  μέρους όλου του σωματείου, όσο λιγότερο μιλάμε, τόσο καλύτερα μπορούμε να κάνουμε η δουλειά μας. Ό, τι καινούργιο έχουμε το φέρνουμε στην Εισαγγελία.», είπε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Δες το βίντεο με όσα δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, στο FTHIS.gr

Αγαπημένο