ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Στηρίζοντας τα παιδιά που πενθούν την περίοδο της πανδημίας του Covid-19

Η Μέριμνα στέκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους και αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19.
26.02.2021
2
'
παιδί πένθος shutterstock

Ο θάνατος αγαπημένου μας προσώπου είναι αναπόφευκτα μια οδυνηρή εμπειρία. Στις συνθήκες της πανδημίας γνώριμες παραδόσεις και τελετές για τη διευκόλυνση της επεξεργασίας του πένθους ίσως να μην είναι απόλυτα εφικτές.

Η ομάδα των ψυχολόγων της Μέριμνας υπό την επιστημονική επίβλεψη της κυρίας Δανάης Παπαδάτου, καθηγήτριας κλινικής ψυχολογίας και Προέδρου της Μέριμνας, δημιούργησε ένα βίντεο και ένα φυλλάδιο με πρακτικές συμβουλές για τη στήριξη των παιδιών που πενθούν την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Remote video URL

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα, τα τελευταία 25 χρόνια, με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους. 

Η Μέριμνα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω:

Των Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, καθημερινά λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης.

 

Η Βοήθειά σου μετράει

Η συμβολή του καθενός, όσο μικρή κι αν είναι, παραμένει εξαιρετικά σημαντική για τη "Μέριμνα" καθώς και για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει. Κάνε και εσύ τη δωρεά σου εδώ 

Αγαπημένο