ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να διατηρήσεις υψηλά standards στις σχέσεις χωρίς να τις καταστρέφεις!

" Οι προσδοκίες σκοτώνουν" είναι η μεγαλύτερη αλήθεια για τις προσωπικές σχέσεις!
3
'
Πώς να διατηρήσεις υψηλά standards στις σχέσεις χωρίς να τις καταστρέφεις! Σχέσεις

Φυσικά και στις σχέσεις σου είτε ερωτικές είτε φιλικές πρέπει να νιώθεις πως είσαι βασίλισσα. Όχι, δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με ψίχουλα. Αξίζεις σίγουρα περισσότερο από ένα απλό μήνυμα «Καλημέρα» όταν ανοίγεις τα μάτια σου. 

Ωστόσο, μερικές φορές δημιουργούμε αυτές τις λίστες για τους συνεργάτες μας ή τους συντρόφους μας που μόνο ένα μυθικό πλάσμα θα μπορούσε να εκπληρώσει. Όταν πρόκειται να ξεκινήσουμε μία σχέση, οι προσδοκίες μας ρυθμίζουν τον εαυτό μας για επιτυχία ή για την απόλυτη καταστροφή.

Εικόνα
love
  • Μη διαπραγματεύσιμα vs διαπραγματεύσιμα

Όταν σκεφτόμαστε αδιαπραγμάτευτα, συχνά εμπίπτουν στη σφαίρα του, "Είναι πρόθυμοι να κάνουν παρέα με τους φίλους μου;" ή, "Είναι καλοί με τη μαμά τους;" Αλλά μερικές φορές, είτε αφού καήκαμε είτε όταν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να είμαστε λίγο επιλεκτικοί, μπορεί να εμπίπτουν σε κατηγορίες όπως, «Πρέπει να βγάζουν τουλάχιστον 2.000€» ή «Πρέπει να μου δώσουν ένα μασάζ ποδιών κάθε βράδυ ή απλά δεν με αγαπούν αρκετά».

  • Προσδιορισμός του τι είναι πραγματικά τα «μικρά πράγματα».

Η ευτυχία στη ζωή έχει να κάνει με τα μικρά πράγματα. Σου κάνουν κομπλιμέντα μετά από ένα φρέσκο ​​κούρεμα; Σε αποχαιρετούν πριν φύγουν; Σου στέλνουν μήνυμα καληνύχτας ή σε ενημερώνουν πού βρίσκονται όταν λείπουν; Αυτά τα μικρά πράγματα προσθέτουν μια μεγαλύτερη, γενική απεικόνιση της αμέριστης προσοχής που σου δίνουν και του πόσο πολύ σε σκέφτονται.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτά τα όρια και να αφήσουμε να προστεθούν στο μυαλό μας ασήμαντα ως απαγορευμένες ζώνες. Πράγματα όπως, «Δεν με ξυπνούν με φρέσκο ​​καφέ κάθε πρωί - ο σύντροφος του καλύτερου φίλου μου το κάνει αυτό για εκείνη" είναι τουλάχιστον toxic.

  • Πόσο βάρος να δώσεις στα αρχικά όχι σου

Ίσως δεν σου άρεσε το γέλιο τους ή η επιλογή των παπουτσιών τους ή ένα αστείο που έκαναν! Προτού διαγράψεις κάποιον εντελώς, σκέψου ότι μπορεί να είναι νευρικός, να έχει μοναδικές -και πραγματικά ενδιαφέρουσες- επιρροές ή να έχει διαφορετική οπτική για το χιούμορ.

  • Αξιολόγησε την λίστα των ορίων σου

Το να γνωρίζετε τι είναι διαπραγματεύσιμο και μη για εσένα είναι η αρχή του παντός. Μισούν να ταξιδεύουν; Δεν θα βγει σε καλό. Η αγκαλιά τους αηδιάζει; Αυτό είναι ένα μεγάλο όχι από εμάς. Είναι αγενής μαζί σου μπροστά στους φίλους τους; Μπάϊ-αντίο.

Εάν η λίστα με τις απαιτήσεις σου είναι συνοπτική αλλά λογική, επέμεινε στα πιστεύω σου. Αλλά αν η λίστα με τιςείναι μακρά και περιεκτική, ίσως είναι καιρός να τη μειώσεις και να σκεφτείς λίγο πιο συγκεκριμένες αξίες.

Μάθετε ακόμη: Θαλάσσια σπορ: Με ποιο θα χάσεις περισσότερες θερμίδες και τι μπορείς να κάνεις στη θάλασσα

Αγαπημένο