ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Face Yoga για Όλους

Ένα διαφορετικό workshop από το MDA Ελλάς με την υποστήριξη της CASTALIA που έχει σκοπό να επικοινωνηθούν στην πράξη τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η Face Yoga και οι τρόποι που μπορούμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.
05.03.2021
3
'
face yoga istock

Γνωρίζεις ότι το πρόσωπο έχει αποκλειστικά 4 από τις 5 αισθήσεις μας, 57 μύες και 34% παραπάνω ακούσιες κινήσεις από όλο το υπόλοιπο σώμα;

Το πρόσωπο μας χρειάζεται μυική χαλάρωση, διάταση, αλλά και ενδυνάμωση ακριβώς όπως το σώμα μας.

Η Face Yoga είναι ο καλύτερος τρόπος να ενωθούμε με το πρόσωπό μας και να το φροντίσουμε αποτελεσματικά και ολιστικά! Όλα αυτά, μαζί με κινήσεις μασάζ και δακτυλοπιέσεων μας βοηθούν να έχουμε ένα πολύ πιο νεανικό δέρμα,
λιγότερη ένταση στο πρόσωπο, καλύτερο ύπνο αλλά και πιο χαλαρή γνάθο.

H CASTALIA, πιστή στην αποστολή της για όμορφη και υγιή επιδερμίδα, υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Ελλάς που διοργανώνει μια ξεχωριστή εμπειρία Face Yoga.  

Το workshop «Face Yoga για όλους»  θα διεξαχθεί διαδικτυακά από την κα Αρετή Καφαντάρη, Σύμβουλο Ολιστικής Διατροφής, το Σάββατο, 6 Μαρτίου στις 18.00 και θα διαρκέσει 60 λεπτά. Θα είναι διαδραστικό, με περιορισμένο αριθμό θέσεων και κόστος συμμετοχής 10€* (* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του workshop, η κα Αρετή Καφαντάρη, με σύμμαχό της τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα CASTALIA, θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της Face Yoga μέσω ειδικών ασκήσεων και θα απαντήσει σε κάθε απορία. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και διαγωνισμός με δώρα, όπου 5 τυχεροί θα λάβουν τα προϊόντα CASTALIA που θα χρησιμοποιηθούν. Σκοπός του workshop είναι να επικοινωνηθούν στην πράξη τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η Face Yoga στην υγεία μας και οι τρόποι που μπορούμε να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε να δούμε άμεσα θετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και τη διάθεσή μας.

Εικόνα
face yoga


Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα CASTALIA στοχεύουν στην καθημερινή ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, των τάσεων και των απαιτήσεων της αγοράς, στηριζόμενα στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις και με τη φιλοσοφία «20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας». Τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες, έχουν αναπτυχθεί στα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, και συμμετοχή στο workshop ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://mdahellas.gr/liveevents/face-yoga/

 

Αγαπημένο