ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Clubhouse: Γνώρισε την καινούρια εφαρμογή των social media

Γνώρισε τη νέα εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται μόνο στον ήχο και την φωνή. Μάθε τι είναι και πως την αποκτάς.
1
'
Clubhouse, γνώρισε την νέα εφαρμογή social media

Αν δεν έχεις ακούσει μέχρι τώρα για το Clubhouse, έφτασε η στιγμή! Η αλήθεια είναι πως η νέα εφαρμογή  social media έχει εξαπλώσει τη φήμη της εν μέρει σε κλειστό κύκλο. Για να μπεις στο Clubhouse πρέπει να είσαι χρήστης λογισμικού iOs και να εξασφαλίσεις μία ιδιωτική πρόσκληση,που θα σου δώσει το εισιτήριο για να εγγραφείς,  αν και αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Τι είναι όμως το Clubhouse;

Στην ουσία πρόκειται για μια εφαρμογή social media που βασίζεται στον ήχο. Η εταιρία έχει περιγράψει τον εαυτό της ως «η νέα εφαρμογή για i-phone που βασίζεται στον ήχο και την φωνή και επιτρέπει στους χρήστες να μιλήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και ιστορίες, να αναπτύξουν φιλίες και να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο»

Μέσα από την νέα αυτή εφαρμογή μπορείς να αλλάξεις διαφορετικά παράθυρα συνομιλιών, να μιλήσεις για διαφορετικά θέματα σαν να βρίσκεσαι σε ζωντανή, δωρεάν μετάδοση podcast. Μπορείς απλά να ακούς και να επιλέγεις τι θα παρακολουθήσεις.

Η Vogue περιέγραψε την εμπειρία περιήγησης στην εφαρμογή σαν μία «θορυβώδη συζήτηση σε ζωντανή μετάδοση podcast, σαν ένα πάνελ με πολλές ταυτόχρονες συζητήσεις» Υπάρχουν πολλά νοητά «δωμάτια» κάποια ιδιωτικά και κάποια ελεύθερα, που μπορείς να μπεις και να αναπτύξεις τις ιδέες και την άποψή σου. Η νέα αυτή εφαρμογή  μιμείται αληθινές αλληλεπιδράσεις ανθρώπων.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Clubhouse είναι ότι η φωνή δεν ηχογραφείται! Τίποτα δεν μένει αρχειοθετημένο και καταγεγραμμένο στην εφαρμογή.

Μέχρι στιγμής την εφαρμογή χρησιμοποιούν κυρίως celebrities. Εάν μπείτε στο Clubhouse θα βρείτε και θα ακούσετε διασημότητες όπως: η  ‘Οπρα ,ο Κέβιν Χάρτ ή ο Άστον Κούτσερ. Κατά κάποιον τρόπο αυτός είναι και ο σκοπός της εφαρμογής. Να σου δώσει την δυνατότητα να ακούσεις και να συμμετάσχεις σε ατελείωτες συνομιλίες με δημοφιλή πρόσωπα και opinion leaders.

Αγαπημένο