ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει τι κάνει όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τα αρνητικά συναισθήματα και τη διαχείρισή τους!
1
'
Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκαλύπτει τι κάνει όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά Τόνια_Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι αρκετά ενεργή στα social media και έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή παρέα.

Τις περισσότερες φορές, μοιράζεται με τους ακολούθους της νέα σχετικά με τα επαγγελματικά της βήματα, ωστόσο δε λείπουν και τα στιγμιότυπα και οι αποκαλύψεις για πτυχές της καθημερινότητάς της.

Πριν λίγο καιρό, απάντησε στα insta stories της σε 30 ερωτήσεις και μεταξύ αυτών, έλαβε και μία ερώτηση σχετικά με την κακή ψυχολογία και τη διαχείρισή της.

Η ηθοποιός, με ειλικρίνεια, εξομολογήθηκε τι κάνει όταν δεν αισθάνεται καλά και πώς καταφέρνει να αντιμετωπίσει τα αρνητικά συναισθήματα.

Δείτε επίσης: Επιστροφή στο γραφείο! Πως θα αντιμετωπίσεις το άγχος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές;

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως στο παρελθόν προτιμούσε να «αντιστέκεται» στις κακές σκέψεις και να τις αφήνει στην άκρη. Ωστόσο, στην πορεία των χρόνων, ανακάλυψε πως με αυτόν τον τρόπο, συσσώρευε μέσα της όλη αυτή την αρνητική ενέργεια και αυτό είχε φυσικά αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι, έμαθε πως χρειαζόμαστε τις στιγμές θλίψης, ώστε να δεχτούμε στη συνέχεια τα όμορφα συναισθήματα.

«Κλαίω πολύ και πλέον δίνω δικαίωμα στον εαυτό μου να μην είναι καλά, παίρνω τον χρόνο μου, αισθάνομαι θλίψη, απογοήτευση, αποτυχία. Είχα μεγάλη αντίσταση σε όλα αυτά τα συναισθήματα, τα κλείδωνα και έβλεπα πάντα τη θετική πλευρά έλεγα αύριο θα είναι μια άλλη μέρα, τελικά ότι συσσώρευα το έβρισκα μπροστά μου, πλέον δεν το κάνω, μου δίνω τον χώρο μου και τελικά έρχεται όντως μια άλλη μέρα. Ότι και να συμβαίνει πάντα έχεις και συνθήκες που αξίζουν την ευγνωμοσύνη σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Εικόνα
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να απελευθερωθούμε από τον πόνο και τη θλίψη, είναι απαραίτητο να περάσουμε από μια περίοδου «πένθους», η οποία θα εναλάσσεται και με άλλα συναισθήματα, όπως είναι ο θυμός. Είναι σημαντικό δηλαδή να εκφράζουμε όσα νιώθουμε και να δίνουμε στον εαυτό μας χρόνο να επανακάμψει.

Μάθετε ακόμα: Αυτό είναι το κόλπο των 3′ που θα σε βοηθήσει να μειώσεις το άγχος σου!

Αγαπημένο