ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Αυτό είναι το πρόσωπο που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο τους

Είναι συγγενής της Ελισάβετ!
01.04.2021
3
'
Meghan Markle ρατσισμός παλάτι Shutterstock

Κυριολεκτικά πανικός προκλήθηκε στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry όπου έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με το παλάτι και τις συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν σε αυτό. Μεταξύ άλλων, η Meghan είπε στην Oprah Winfey ότι υπήρξε άτομο στη βασιλική οικογένεια που ανησύχησε για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του γιου της Archie, πριν ακόμα γεννηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η συγγραφέας βασιλικών βιβλίων Lady Colin Campbell που ήταν παντρεμένη με τον Λόρδο Colin Ivar Campbell ισχυρίστηκε ότι βασιλική πηγή της αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Μάλιστα, μέσω ενός βίντεο αποκάλυψε ότι αυτή που αναρωτήθηκε για το παιδί ήταν η Πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan Markle, η Πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Meghan, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Meghan να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να δείξει σεβασμό για τον θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος», δήλωσε η Lady Colin Campbell.

Πηγή: Fthis.gr

Αγαπημένο