ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Οι δηλώσεις για την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα

Ο 63χρονος εστεμμένος που είναι και μακρινός εξάδελφος της Βασίλισσας, ρωτήθηκε από το BBC World για το θέμα και από ότι φαίνεται η άποψη του ήταν αρνητική.
29.03.2021
3
'
Πρίγκιπας Αλβέρτος για Χάρι Μέγκαν Shutterstock

Στις 8 Μαρτίου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραχώρησαν μία συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον και σχολιάστηκε αρκετά τόσο στα μέσα, όσο και από πρόσωπα της δημοσιότητας. Την δική του θέση για όσα εξομολογήθηκαν στην Όπρα ο πρίγκιπας και η σύζυγος του, πήρε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

Ο 63χρονος εστεμμένος που είναι και μακρινός εξάδελφος της Βασίλισσας, ρωτήθηκε από το BBC World για το θέμα και από ότι φαίνεται η άποψη του ήταν αρνητική.

Δες και αυτό: Ουίλιαμ – Κάρολος: Επικοινωνήσαν με τον Χάρι μετά τη συνέντευξη με την Μέγκαν Μαρκλ

«Είναι δύσκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου. Αντιλαμβάνομαι την πίεση υπό την οποία βρέθηκαν αλλά αυτού του τύπου η δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας, αυτού του τύπου οι συζητήσεις θα έπρεπε να γίνονται μέσα στα στενά όρια της οικογένειας και δεν θα έπρεπε να εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο στη δημόσια σφαίρα. Οπότε ναι, με ενόχλησε λίγο η συνέντευξη. Μπορώ να κατανοήσω από πού προέρχονται ως έναν βαθμό, από την άλλη όμως πιστεύω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τόπος για κάνουν αυτού του είδους τη συζήτηση», δήλωσε αρχικά ο Πρίγκιπας Αλβέρτος. Ενώ συμπλήρωσε:

«Του εύχομαι τα καλύτερα αλλά ο κόσμος εκεί έξω είναι δύσκολος και ελπίζω ότι θα έχει την κρίση και τη σοφία να λάβει τις σωστές αποφάσεις».

Πηγή: Fthis.gr

Αγαπημένο