ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ποια είναι τα 3 πιο δημοφιλή Emojis

Η δεκάδα που χρησιμοποιούν πιο συχνά οι παγκόσμιοι χρήστες των social media. Μήπως το δικό σου αγαπημένο είναι ανάμεσα σε αυτά;
3
'
emoji shutterstock

Σίγουρα και εσύ χρησιμοποιείς emoji στην καθημερινότητά σου, είτε σε υπερβολικό βαθμό (όπως εγώ) είτε σε πιο αραιή συχνότητα. Και να μη χρησιμοποιείς, όμως, σίγουρα παρατηρείς πώς τα χρησιμοποιούν οι άλλοι στους messenger διαλόγους ή στα οn the wall σχόλια. Σίγουρα σε ενδιαφέρει να μάθεις ποια είναι τα πιο συχνά emoji που χρησιμοποιούν οι χρήστες των social παγκοσμίως. Στο brandwatch.com δημοσιεύθηκε η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή emoji για το έτος 2020. Είμαι σίγουρη ότι θα σου προκαλέσει εντύπωση ποιο είναι το emoji που χρησιμοποιείται πιο συχνά από όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Θα το βρεις στην θέση Νο1! 

10. Το rolling eyes emoji

Εικόνα
rolling eyes emoji
istock

 

Πήρε τη δέκατη θέση στο τοπ 10. Είναι το emoji που εκφράζει έκπληξη, αμηχανία και απορία. Ότι πρέπει για να το χρησιμοποιήσεις, όταν θέλεις να αποφύγεις την ανάλυση της άποψής σου.

9. Το distraught face emoji

Εικόνα
distraught face emoji
shutterstock

 

Είναι ένα emoji που δείχνει κυρίως ότι δεν μας αρέσει κάτι ή έχουμε κουραστεί από μια κατάσταση.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε κυρίως από γυναίκες.

8. Το thinking face emoji

Εικόνα
thinking face emoji
istock

 

Το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στη δεκάδα της λίστας δείχνει πως οι περισσότεροι το σκέφτονται (και ας μην τους φαίνεται).

7. Το emoji φωτιά

Εικόνα
emoji φωτιά
shutterstock

 

Απεικονίζει εύκολα και γρήγορα την άποψή μας για κάτι που θεωρούμε ότι είναι δυνατό, απογειωτικό, καυτό, δυναμικό. Όπως φαίνεται από την έρευνα το χρησιμοποιούν πολλοί.

6. Το smiling face with smiling eyes emoji

Εικόνα
smiling face with smiling eyes emoji
istock

 

Είναι ένα emoji που έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη κλασική γελαστή φατσούλα. Το χρησιμοποιούμε θέλοντας να δηλώσουμε κάτι παραπάνω από απλή χαρά όπως ευγνωμοσύνη ή ικανοποίηση για το γεγονός ότι κάποιος μας βοηθά ή αποδέχεται. Είναι ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό emoji, θα έλεγα.

5. Το smiling face with heart – eyes emoji

Εικόνα
smiling face with heart
shutterstock

 

Εκφράζει στην κυριολεξία το κουτουλάω από έρωτα για εσένα, αλλά πλέον χρησιμοποιείται και για να εκφράσει συναισθήματα ενθουσιασμού, θαυμασμού και αγάπης, ακόμα κι αν ακούς το καινούριο τραγούδι από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη ή η μάνα σου σου κάνει την χάρη να κοιμηθεί στη φίλη της, προκειμένου να καλέσεις φίλους στο σπίτι.

4. Το rolling on the floor laughing  emoji

Εικόνα
rolling on the floor laughing  emoji
istock

 

Χρησιμοποιείται κυρίως μαζί με το LMAO (να μαθαίνουν λίγο και οι μεγαλύτεροι το slang, γιατί αν δεν μιλάς το slang δεν είσαι σαν εμάς). Θα το χρησιμοποιήσεις σίγουρα στους αστείους διαλόγους με τους φίλους σου, που μόνο μεταξύ σας καταλαβαίνετε και σίγουρα σε κάθε αστείο βιντεάκι που βλέπεις στο Tik ToK στις 3 το βράδυ και σε κάνει να δακρύζεις από τα γέλια.

3.  Το emoji της κόκκινης καρδιάς

Εικόνα
emoji red heart
istock

 

Είναι το παγκόσμιο σύμβολο της αγάπης. Από πολλούς πλέον χρησιμοποιείται αντί για like. Γι’ αυτό είναι και τόσο δημοφιλές κατακτώντας την τρίτη θέση στη συχνότητα χρήσης.

2.  Το loudly crying face emoji

Εικόνα
loudly crying face emoji
shutterstock

 

Χρησιμοποιείται για την έκφραση λύπης αλλά και της υπερβολικής  συγκίνησης. Εκφράζει άμεσα τις πιο βαθιές ευαισθησίες μας. Έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση, μάλλον επιβεβαιώνοντας ότι τελικά ο κόσμος μας να μην είναι και τόσο σκληρός.

1. Το face with tears of joy emoji

Εικόνα
face with tears of joy emoji
shutterstock

 

Και φτάσαμε στο τελευταίο emoji της λίστας μας, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το face with tears of joy emoji, το οποίο χρησιμοποιείται συνέχεια σε memes, σε μηνύματα και φυσικά ως αντίδραση οn the wall σε αναρτήσεις άλλων. Ο πιο γρήγορος και άμεσος τρόπος να εκφράσεις σχόλιο με τη συνοδεία του συγκεκριμένου emoji χωρίς να παρεξηγηθείς. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο emoji περνά αμεσότατα το μήνυμα: δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις για το σχόλιο που έκανα, πλάκα κάνω.  Νιώθω πολύ δικαιωμένη γιατί αυτό το emoji είναι το mood μου, το χρησιμοποιώ παραπάνω από ό,τι πρέπει και ζητάω συγνώμη από τους φίλους μου που πάντα σε μια σοβαρή συζήτηση θα το χρησιμοποιήσω. Κυρίως όμως η πρώτη θέση που έχει κατακτήσει στη λίστα επιβεβαιώνει με έναν τρόπο ότι το περισσότερο γέλιο στη ζωή μας είναι αυτό που θα θέλαμε οι περισσότεροι.

 

Αγαπημένο