ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Οι διάσημοι που δεν θέλουν να ακούν για γάμο

Δεν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ποτέ!
3
'
Οι διάσημοι που είναι κατά του γάμου ABACA

Τι και αν έχουμε δει αρκετούς διάσημους να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;  Υπάρχουν και αρκετοί διάσημοι που είναι κατά αυτής της τελετής και δεν θέλουν να ακούν για γάμο. Μπορεί μερικοί από αυτούς μάλιστα να έχουν οικογένειες, ωστόσο ο γάμος, τους είναι κάτι ανούσιο, μιας και ήδη ζουν ευτυχισμένοι με τους αγαπημένους τους. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που δεν πρόκειται να πουν ποτέ το μεγάλο “ναι”.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: 9 χωρισμοί διασήμων και τι μπορεί να σε διδάξουν

Charlize Theron

Μιλώντας στον Howard Stern, η Charlize Theron είχε αναφέρει για τον γάμο και την σχέση της μαζί του, “Ο γάμος για εμένα δεν είναι σημαντικός. Θέλω να έχω σύντροφο και έχω κάνει μονογαμικές μακροχρόνιες σχέσεις. Αλλά δεν χρειάζομαι έναν γάμο. Η καρδιά και η ζωή μου όταν είμαι με έναν άνδρα θα είναι ακριβώς ίδια. Δεν θέλω το πάρτι ούτε το νυφικό”.

Shakira

Η Κολομβιανή σταρ, έχει βρει την ευτυχία στην οικογένειά της με τον Gerard Piqué, με τον οποίο έχει αποκτήσει και 2 παιδιά, παρ’ όλα αυτά δηλώνει κατά του γάμου λέγοντας σε συνέντευξή της με το 60 Minutes, “Έχουμε αυτό που είναι ουσιαστικό. Έχουμε μια ένωση, αγάπη ο ένας για τον άλλο, παιδιά. Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν εδραιωθεί και ο γάμος δεν θα τα αλλάξει. Αλλά αν ποτέ παντρευτώ, εκείνος θα είναι ο σύζυγός μου”.

John Cusack

Εικόνα
διάσημοι που δεν θέλουν τον γάμο
ABACA

 

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Elle το 2009 γιατί δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ο John Cusack απάντησε, “Η κοινωνία δεν μου λέει τι να κάνω”.

Διάβασε και αυτό: Ευτυχισμένος γάμος - Τελικά είναι θέμα DNA; 

Jon Hamm

Εικόνα
διάσημοι που δεν θέλουν τον γάμο
ABACA

 

Ο ηθοποιός των “Mad Men”, το 2010, ανέφερε στο Parade, "Δεν το έχω με το γάμο, και κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει τα καλύτερα παραδείγματα γάμων".  Προτιμάει να παραμένει σε σχέση, την οποία θεωρεί ανώτερη του γάμου.

Oprah Winfrey

Εικόνα
διάσημοι που δεν θέλουν τον γάμο
ABACA

 

Η Oprah Winfrey θεωρεί πως το μυστικό της σχέσης της με τον Stedman Graham, ( η οποία κρατά περισσότερο από 30 χρόνια), είναι πως δεν έχουν παντρευτεί. Μιλώντας μάλιστα στη Vogue το 2017, είχε αναφέρει, “Η μετάφραση για εκείνον του τι σημαίνει σύζυγος θα ήταν πολύ παραδοσιακή και εγώ δεν θα μπορούσα να χωρέσω σε αυτόν τον ρόλο”.

Αγαπημένο