ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μέγκαν Μαρκλ: Email αναφέρει πως έκανε bullying σε υπαλλήλους της και τους οδηγούσε σε παραίτηση

Διάβασε τι γράφει ακριβώς το email.
03.03.2021
3
'
Μέγκαν Μαρκλ bullying σε υπαλλήλους Shutterstock

Μπορεί όλοι να περιμένουμε την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ωστόσο το παλάτι λίγο πριν προβληθεί, έκανε κίνηση αιφνιδιασμού και πέρασε στην αντεπίθεση.

Όπως ισχυρίζονται πηγές στην εφημερίδα Times, η Δούκισσα λίγο μετά τον γάμο της με τον Χάρι, ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που ξεσπούσαν σε κλάματα. Δύο άτομα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αποχώρησαν από το Παλάτι, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ τον είχε εξευτελίσει. Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η Δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος την χαρακτήρισε: “χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”.

Σύμφωνα με τους Times, ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού έκανε αναφορά αυτής της στάσης τον Οκτώβριο του 2018 και τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων.

Στο επίμαχο email που έστειλε, φέρεται να δήλωσε ότι:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ “μπήκε” στη βασιλική οικογένεια, οι βοηθοί της παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλον.

Πηγή: Fthis.gr
 

Αγαπημένο