ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαριάννα Τουμασάτου: Πήρε θέση για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος

Τι είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
18.03.2021
3
'
Μαριάννα Τουμασάτου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος

Στο “The 2night Show” το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, υη οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της Ζωής μου».

Μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.  «Αυτοί που βρίζουν ή χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις - γιατί έτσι είναι και η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη- έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παρεμβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα είτε σηκώνοντας το χέρι. Άλλο να γράψεις ένα κείμενο, πάντα εκεί κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει.

Άλλα οι συμπεριφορές απέναντι στα κορίτσια, που τους κλείδωσαν πόρτες, που ήταν μικρές και τους φερθήκαν με έναν άσχημο τρόπο, ελεεινό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους...Αν το κάνεις σε ένα κορίτσι 22 χρονών είναι αλλιώς από μια μεγαλύτερη γυναίκα που μπορεί να αντιδράσει. Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή.», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δες το βίντεο με τα όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, στο FTHIS.gr

Αγαπημένο