ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης 3 φορές

Όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube
21.01.2021
3
'
See the video
Η Μαίρη Συνατσάκη σε φωτογραφία της στο Instagram

Μετά τα όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα της Ομοσπονδίας, αρκετές γυναίκες από την ελληνική showbiz μίλησαν και εκείνες για την δυσάρεστη εμπειρία τους. Ανάμεσα τους και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube, αναφέρθηκε στα δικά της βιώματα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης 3 φορές στο παρελθόν. Το Πρωινό σχολίασε το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, η Μαίρη Συνατσάκη.

Όλα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε:

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω γι’ αυτό σε κάποιον δικό μου άνθρωπο, αναγνωρίζω πάρα πολλά από αυτά τα στοιχεία που σας διάβασα μόλις. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έγινε κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω. Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Είμαι ένας άνθρωπος που έζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον πολύ ανοιχτό, μου μίλησαν πολύ νωρίς για πράγματα όπως ήταν το σεξ, η προφύλαξη στο σεξ κι όλα αυτά. Ωστόσο, η προσωπική μου ντροπή δεν άντεχε να μιλήσει γι’ αυτά τα πράγματα».

Τέλος η Μαίρη Συνατσάκη, συμπλήρωσε:

«Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω. Μίλησα στην ψυχοθεραπεία μου την επόμενη φορά, το ίδιο συναίσθημα ντροπής νιώθεις βέβαια κάθε φορά. Αυτά τα πράγματα θέλεις να τα ξεχάσεις, θέλεις να μην σου έχουν συμβεί καν, θέλεις να μην έχουν παραβιάσει το σώμα σου, θέλεις πραγματικά να είχες βρει έναν τρόπο να αντιδράσεις αλλιώς… Αν υπάρχει ένα σημείο να εστιάσουμε είναι ότι το θύμα δεν φταίει ποτέ».

 

Αγαπημένο