ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Κλείνουν 10 χρόνια γάμου και ειδικός αναλύει την σχέση τους

Τι έχει δέσει το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο;
06.04.2021
2
'
Kate Middleton-Πρίγκιπας William ειδικός σχέση Shutterstock

H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William ετοιμάζονται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός στην ζωή τους, καθώς στις 29 Απριλίου πρόκειται να γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους. Όπως κάθε ζευγάρι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν περάσει πολλές δυσκολίες, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, όμως μετά απο 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, ο δεσμός τους είναι πιo δυνατός απο ποτέ.

Ενώ το ζευγάρι έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες εμφανίσεις του, πραγματοποιώντας μόνο κάποιες για την στήριξη της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας, πλέον οι δυο τους, αναδεικνύουν μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά τους. Η παγκόσμια πανδημία έδωσε την ευκαιρία στους βασιλικούς θαυμαστές να παρακολουθήσουν την Catherine και τον William σε λίγο πιο προσωπικές στιγμές του, είτε μέσα από βίντεο κλήσεις, είτε μέσα από τις εμφανίσεις τους.

H ειδικός σε θέματα έκφρασης της γλώσσας του σώματος και συγγραφέας Judi James, μίλησε στο HELLO! σχετικά με την επικείμενη επέτειό τους, αποκαλύπτοντας πως η δυναμική αλλά και διακριτική γλώσσα του σώματος, υποδεικνύει αυτοπεποίθηση και για την προσωπική τους σχέση αλλά και με τον ρόλο τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διάβασε τι ανέφερε ειδικός για την σχέση που έχουν η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, στο gr.hellomagazine.com

Αγαπημένο