ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kate Middleton: Η συγκλονιστική καμπάνια κατά της βίας των γυναικών παρουσιάζει την Δούκισσα με κοψίματα και μώλωπες

Μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την κακοποίηση των γυναικών!
3
'
Η συγκλονιστική καμπάνια κατά της βίας με την Kate Middleton ABACA

Συγκλονιστικές εικόνες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης έχουν κυκλοφορήσει, σε όλη την Ευρώπη,ως μέρος μιας εκστρατείας κατά της βίας των γυναικών. Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Kate Middleton με κοψίματα και μώλωπες εμφανίζεται σε στάσεις λεωφορείων και κτίρια στο Μιλάνο, αλλά και στη νότια ισπανική παράκτια πόλη, Los Alcázares.

Η συγκλονιστική καμπάνια του Ιταλού καλλιτέχνη και ακτιβιστή, Αλεσάντρο Παλόμπο και στόχο είχε την ευαισθητοποίηση για την ενοδοικογενειακή βία, με "πρωταγωνίστριες" της καμπάνιας, εκτός από την Kate Middleton, τις: Ursula von der Leyen, Kamala Harris, Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και Christine Lagarde.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Γυναικοκτονία - Η νέα πανδημία

Η συγκλονιστική καμπάνια κατά της βίας με την Kate Middleton

Ο Αλεσάντρο Παλόμπο μέσα από την φωτογράφισή του θέλησε να επιστήσει την προσοχή στην φτωχή ανταπόκριση των πολιτικών στο πρόβλημα της βίας με βάση το φύλο. Ο ίδιος έγραψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "Γιατί μια γυναίκα να καταγγείλει ότι είναι θύμα αν μετά δεν προστατεύεται από τους θεσμούς και καταλήγει νεκρή; Πώς μπορεί μια γυναίκα θύμα κακοποίησης και βίας να συνεχίζει να πιστεύει στους θεσμούς; Βλέπω πολιτικούς να καλούν τις γυναίκες να κάνουν καταγγελίες αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας και υποστήριξής τους. Ένα Κράτος που δεν προστατεύει αλλά αφήνει τις γυναίκες μόνες στα χέρια του βασανιστή τους γίνεται σιωπηλός συνεργός".

 

Δες και αυτό: Πόσες γυναίκες σκοτώνονται καθημερινά από τον οικείο σύντροφό τους

Αγαπημένο