ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Justin Bieber: Το πρόβλημα υγείας που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και μετά το γάμο του με τη Hailey Baldwin

Η συνέντευξη του Justin Bieber για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!
2
'
Justin Bieber_Το πρόβλημα υγείας που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και μετά το γάμο του Justin Bieber_Πρόβλημα υγείας

Ο Justin Bieber έχει εξομολογηθεί εδώ και αρκετά χρόνια ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Ωστόσο, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι, παρόλο που θεωρούσε ότι ο γάμος του με τη Hailey Baldwin θα έλυνε πολλά από αυτά, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στις 7 Ιουλίου 2018 αρραβωνιάστηκε με την Hailey Baldwin και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ενώ, στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 έκαναν και θρησκευτικό γάμο στη Νότια Καρολίνα.

«Θυμάμαι όταν παντρεύτηκα, πέρασα μια μικρή κατάθλιψη γιατί πίστευα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε», δήλωσε ο Justin Bieber στη συνέντευξή που έδωσε στον Ebro Darden.

Δείτε επίσης: Hailey Bieber: Μιλά πρώτη φορά για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς που έκανε

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Θέλεις η γυναίκα σου να κάνει κάτι που εσύ δεν κάνεις και είναι δύσκολο μερικές φορές να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να πρέπει να αποδεχτείς ότι ίσως δεν είσαι το άτομο που νόμιζες ότι ήσουν. Και αυτό είναι απλώς αποτέλεσμα ψυχολογικού τραύματος και συνθηκών ζωής».

Ο Justin Bieber έχει μιλήσει αρκετές φορές για την πίστη του στο Θεό, ενώ συχνά δημοσιεύει σχετικές αναρτήσεις στα social media. Στη συνέντευξή του λοιπόν, μίλησε για ακόμη μία φορά για το Θεό και για τον τρόπο που η πίστη του τον βοηθά να γίνεται καλύτερος: «Απλώς η ιδέα ότι ο Θεός με συγχωρεί, με βοηθά να γίνομαι όλο και καλύτερος και δεν είμαι πια πολύ σκληρός με τον εαυτό μου. Αυτό είναι τελικά που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξανασηκωθούν όταν πέσουν. Όταν ξέρεις ότι ο Θεός είναι στοργικός, συμπονετικός και καταλαβαίνει τι περνάμε, θέλεις απλώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό εμένα με έχει αλλάξει ολοκληρωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Justin Bieber.

Μάθετε ακόμη: Οι celebrities που έχουν "κατακτήσει" το Instagram - Ποιοι έχουν τους περισσότερους followers;

Αγαπημένο