ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτές είναι οι διάσημες προσωπικότητες που δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή στη ζωή τους!

Άλλοι το επέλεξαν, για άλλους δεν... έτυχε απλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι η λίστα έχει ενδιαφέρον!
3
'
διάσημοι που δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πέθαναν παρθένοι Shutterstock

Μπορεί να είναι διάσημοι, μπορεί να τους ξέρουν όλοι (και εννοούμε όλοι) αλλά... δεν είχαν επιτυχίες στην ερωτική τους ζωή. Άλλοι το επέλεξαν, για άλλους δεν... έτυχε απλά, άλλοι το κράτησαν ανάμεσα στα μυστικά τους αλλά είναι γεγονός πως οι παρακάτω διάσημοι δεν είχαν σεξουαλική επαφή και έτσι πέθαναν παρθένοι. Πάμε να δούμε την λίστα:

Μητέρα Τερέζα

Εντάξει, δεν πέφτεις και από τα σύννεφα για την συγκεκριμένη. Η Μητέρα Τερέζα αφιέρωσε όλη της την ζωή στο να είναι μια καλόγρια, ή καλύτερα στο να είναι ένας αφοσιωμένος οπαδός του καθολικισμού, όπως την αποκαλούσαν. Η Μητέρα Τερέζα ήταν γνωστό ότι πέθανε παρθένα και μάλιστα πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Εικόνα
διάσημοι που δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πέθαναν παρθένοι 1
Shutterstock

 

Βασίλισσα Ελισάβετ Ι

Δεν μιλάμε για την... δική μας, αυτή που φημολογείται ότι ταλαιπωρεί Μέγκαν και Χάρι, αλλά για μια πρόγονό της, Την Βασίλισσα Ελισάβετ την πρώτη. Η Queen Elizabeth ήταν γνωστή ως η «Παναγία Βασίλισσα». Ήταν η τελευταία ηγέτης από την κληρονομιά Tudor και πέθανε επίσης παρθένα, σε ηλικία 70 ετών.

Δες και αυτό: 8 διάσημοι άντρες σταρ με εθισμό στο σεξ

Iσαάκ Νεύτων 

Ήταν πάντα αφοσιωμένος στην επιστήμη του, τον γοήτευε ο κόσμος γύρω του αλλά όχι... οι άνθρωποι.  O Iσαάκ Νεύτων δεν παντρεύτηκε ποτέ στη ζωή του και μάλιστα σύμφωνα με πολλούς ιστορικούς ήταν ένα μοναχικό άτομο, που πέθανε παρθένος στα 84 του.

Εικόνα
διάσημοι που δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πέθαναν παρθένοι 2
Shutterstock

 

Dom Perignon

Σίγουρα θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι η περιβόητη σαμπάνια πήρε το όνομά της από έναν Γάλλο καλόγερο που φυσικά, πέθανε παρθένος. Ενδιαφέρον, μην μου πεις...

Διάβασε επίσης: Αυτοί είναι οι διάσημοι που είχαν σεξουαλικές επαφές με το ίδιο φύλο και μίλησαν "ανοιχτά" για αυτό

Ιμμάνουελ Καντ 

Ένας από τους πιο σπουδαίους φιλοσόφους όλων των εποχών, που μιλούσε κυρίως για την ζωή, για την κοινωνία και... όχι για την αγάπη. Βγαλμένα από την ζωή του ήταν μάλλον τα όσα έλεγε αφού ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση ή σεξουαλική επαφή όσο ζούσε, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την ζωή του.
 

Αγαπημένο