ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;
25.02.2021
3
'
Αγγελική Ηλιάδη σεξουαλική παρενόχληση NDP/NIKOLAREAS-DASKALAKIS-POYPOYLIDOY

Την  σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της αποκάλυψε  η Αγγελική Ηλιάδη στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. «Δεν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένο για έναν χώρο. Πρόσφατα μίλησα με την θεία μου για αυτό. Εγώ μόλις είχα μπει σε δισκογραφική εταιρία και γνώρισα τον τότε παραγωγό μου…

Δυστυχώς είναι λογικό πολλές φορές, άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό και κρατημένο. Πάρα πολύ συχνό φαινόμενο.

Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο με απίστευτο θράσος και θάρρος. Προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα. Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα.

Δεν συνεχίστηκε η συνεργασία γιατί εγώ την επόμενη ημέρα το πρωί, λυσσασμένη ακόμα, μπήκα στις γραφεία της εταιρίας με το συμβόλαιο στο χέρι. Μόλις είχα υπογράψει. Πήγα στον διευθυντή κι έσκισα το συμβόλαιο. Τα είπα σε όλους και τον έδιωξαν αυτόν τον άνθρωπο, δεν δούλεψε ποτέ ξανά στον χώρο. Εκτίμησα την στάση της εταιρίας… Εγώ αντέδρασα τότε έτσι, αλλά η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και δύναμη. Εγώ είχα απίστευτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά… Το θέμα δεν είναι το πότε, αλλά να γίνει» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δες το βίντεο με την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, στο FTHIS.gr
 

Αγαπημένο