ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει βαρεθεί

Τα σημάδια ότι η σχέση σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα!
1
'
Τα 5 σημάδια που δείχνουν_ότι ο σύντροφό σας έχει βαρεθεί Σχέση_Προβλήματα

Οι σχέσεις χρειάζονται καθημερινή προσπάθεια, ώστε να παραμένει ζωντανό το συναίσθημα και να μην φθείρεται με το πέρασμα του χρόνου.

Βέβαια είναι λογικό να υπάρχουν περίοδοι κορεσμού και εντάσεων, ειδικά αν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση.

Αν όμως πρόκειται για κάτι βαθύτερο, τότε ίσως είναι η στιγμή για δραστικές αλλαγές.

Διαβάστε λοιπόν στη συνέχεια όλα τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι ο σύντροφό σας έχει βαρεθεί!

Τον ενοχλούν τα πάντα

Αν ο σύντροφός σας παραπονιέται συνεχώς για οτιδήποτε συμβαίνει τον τελευταίο καιρό είναι ένα σοβαρό σημάδι ότι έχει αρχίσει να πλήττει.

Ίσως λοιπόν να έχετε αρχίσει να χάνετε τη συναισθηματική σύνδεση και για αυτό πλέον δεν μπορεί να αποδεχθεί με αγάπη τα ελαττώματά σας ή τις άτυχες στιγμές.

Δε διαφωνεί σε τίποτε

Από την άλλη πλευρά, αν ο σύντροφό σας δεν έχει τη διάθεση να διαφωνήσει μαζί σας ό,τι και να συμβεί, θα πρέπει να σας προβληματίσει. Πολλές φορές αυτή η απάθεια υποδηλώνει ακριβώς τη φθορά και την αδιαφορία που αισθάνεται ο σύντροφό σας προς τη σχέση σας. Η επιθυμία για διαφωνία είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι ο σύντροφό σας ενδιαφέρεται να επιλύσει τις καταστάσεις που δημιουργούνται και φροντίζει για τη βελτίωση της σχέσης.

Δείτε επίσης: 5 συνήθειες που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα κάνουν την σχέση σας πιο δυνατή

Δεν κάνει μελλοντικά σχέδια

Στην περίπτωση που ο σύντροφό σας έχει σταματήσει να προτείνει πράγματα για το μέλλον και δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία, ίσως σημαίνει πως αισθάνεται πλήξη και δε θέλει να σκέφτεται γενικά ένα κοινό μέλλον μαζί σας.

Δεν έχετε επαφή με τα μάτια κατά το σεξ

Η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ υποδηλώνει ότι το πάθος είναι ακόμη ζωντανό. Αν η σεξουαλική επαφή έχει αρχίσει να γίνεται χωρίς συναίσθημα, τότε θα πρέπει να μιλήσετε με το σύντροφό σας. Επίσης, αν δεν υπάρχει συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, είναι εξίσου ένα σημάδι ότι έχει επέλθει ο κορεσμός.

Είναι μονίμως απασχολημένος

Αν βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να μην βγείτε μαζί ή ακυρώνει πολύ συχνά τα σχέδια που έχετε κανονίσει, τότε ίσως να μην αποτελείτε προτεραιότητα στο πρόγραμμά του πλέον. Αυτό θα πρέπει να σας θορυβήσει, καθώς σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τον χρόνο που περνάτε μαζί και θέλει να σας αποφύγει.

Μάθετε ακόμη: 4 tips για να νιώσετε καλύτερα μετά από μια άσχημη μέρα

Αγαπημένο