ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νέα σχέση: 3 βασικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε

Μήπως αγνοείτε τα σημάδια;
17.03.2022
2
'
Νέα σχέση: 3 βασικά σημάδια που πρέπει να προσέξετε Νέα_σχέση

Ο έρωτας σας χτύπησε πρόσφατα την πόρτα και είστε στα πρώτα μέλια της σχέσης. Βρίσκεστε λοιπόν στο στάδιο που όλα μοιάζουν ιδανικά και δεν αισθάνεστε τίποτα το αρνητικό.

Βέβαια, μαζί με τον ενθουσιασμό που σας έχει συνεπάρει, νιώθετε και έντονο άγχος, καθώς δεν ξέρετε ποια θα είναι η πορεία της σχέσης.

Πρέπει λοιπόν, αν και είστε έτοιμοι να αφεθείτε στα συναισθήματά σας, να είστε προσεκτικοί και να παρατηρείτε τα μικρά σημάδια, ώστε να δημιουργήσετε ένα υγιές κλίμα στη σχέσης σας και να αποφύγετε τα πιθανά προβλήματα.

Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε και θα ανακαλύψετε τι πρέπει να προσέχετε στην αρχή της σχέσης!

Η επαφή με πρώην

Εικόνα
SXESH

 

Ο σύντροφός σας διατηρεί επαφή με την προηγούνη σχέση του. Είναι σίγουρα κάτι που σας ανησυχεί και σας δημιουργεί ανασφάλειες.

Το να μιλάει ο σύντροφός σας με την πρώην δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει ότι έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα αυτός ο κύκλος και τα ερωτικά συναισθήματα έχουν χαθεί για πάντα.

Μπορεί ωστόσο να είναι ένα σημάδι που να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του και διατηρεί την επαφή, ώστε να έχει τη δυνατότητα για κάποιο πισωγύρισμα.

Δώστε λοιπόν προσοχή στη συμπεριφορά του και ανακαλύψτε τι ισχύει πραγματικά.  

Δείτε επίσηςΗ γλώσσα του σώματος που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο σας ραντεβού!

Έξοδος με φίλους

Εικόνα
SXESH

 

Αν ο σύντροφός σας βρίσκει μονίμως δικαιολογίες, ώστε να μην βρεθείτε στο ίδιο μέρος με την παρέα του, είναι κάτι που θα πρέπει να σας θορυβήσει.

Ο προσωπικός χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός, ωστόσο εξίσου σημαντικός είναι και ο κοινός χρόνος που περνάει το ζευγάρι.

Βέβαια, στην αρχή της σχέσης η γνωριμία με τους φίλους είναι ένα νέο στάδιο και απαιτεί χρόνο. Οπότε, πρέπει να κάνετε υπομονή και να δώσετε τον απαραίτητο χώρο στο σύντροφό σας, χωρίς να γίνεστε πιεστική.

Αν βέβαια βλέπετε ότι σε βάθος χρόνο δεν αλλάζει η συμπεριφορά του, θα πρέπει να κάνετε μία συζήτηση, ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του

Εικόνα
SXESH

 

Αν ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ίσως θα πρέπει να σας προβληματίσει.

Μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να εμπλακεί συναισθηματικά.

Θα μπορούσε ωστόσο να σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να νιώσει την απαραίτητη ασφάλεια ή ότι θέλει η σχέση σας να κυλήσει σταδιακά.

Μάθετε ακόμη: Σχέσεις: 3 προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια

Αγαπημένο