ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μήπως χρειάζεσαι σeξ Detox;

H αποτοξίνωση από το σeξ είναι ίσως η πιο σέξι κίνηση που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου!!
3
'
Istock

Η ερωτική επαφή είναι απολαυστική, ευχάριστη, συνδετική και φυσικά πνευματική. Μπορεί όμως να είναι μπερδεμένη, απογοητευτική ή και επώδυνη. Όταν ισχύουν τα τελευταία, τότε είναι πιθανόν ένα διάλειμμα από τη σεξουαλική επαφή να σε βοηθήσει και ενώ να σε απομακρύνει για λίγο από τους ερωτικούς συντρόφους, να σε φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σου!

Μερικοί λόγοι για να σκεφτείς το σeξ detox:

Να αλλάξεις τη σχέση σου με το σeξ

Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, η σχέση του με το σεξ είναι πιθανό να αλλάξει. Μπορεί να ξεκινήσεις μια περίοδο επανεξέτασης ή και επαναπροσδιορισμού και ένα διάλειμμα βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σου. Με αυτόν τον τρόπο παίρνεις τον απαραίτητο χώρο για να προβληματιστείς και να εισέλθεις ξανά σε ένα νέο κεφάλαιο με περισσότερη σαφήνεια.

Μία αρνητική εμπειρία

Είτε επρόκειτο για τοξική σχέση, χωρισμό, εμπειρία τραύματος, απιστία, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, πλήξη ή κάτι άλλο, το να επανέλθεις στη σεξουαλική επαφή είναι ίσως αποθαρρυντικό για εσένα. Το να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χώρο για να θεραπευθεί είναι επιτακτική ανάγκη, και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα είσαι σεξουαλικά ενεργή για λίγο,μη το φοβηθείς και δείξε εμπιστοσύνη και αγάπη στον εαυτό σου.

Το σeξ είναι εκτός ελέγχου

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις μεγάλη όρεξη για σεξ, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου σου. Ωστόσο, μπορεί να βρεθείς σε μια κατάσταση όπου η λίμπιντο σου παίρνει τον έλεγχο της ζωής σου. Ίσως να δυσκολεύεσαι  να πεις όχι στο σεξ και μπορεί να βρεθείς σε έναν ψυχαναγκαστικό δρόμο. Μπορείς να αφιερωθείς και σε άλλα εξίσου σημαντικά κομμάτια της ζωής σου και να βρεις την ισορροπία σου.

Εικόνα
woman

Το να κάνεις ένα διάλειμμα από τις ερωτικές επαφές θα σε βοηθήσει πνευματικά, συναισθηματικά και σωματικά! Μπορείς να αρχίσεις ένα καινούργιο χόμπι ή άλλους τρόπους για να λαμβάνεις ευχαρίστηση και ικανοποίηση μέσα από το νου και το σώμα σου. Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή μας που προσθέτουν έξαρση, χαρά και ευφορία!

Το σώμα σου χρειάζεται αποτοξίνωση όχι μόνο από τη διατροφή ( ανάγκη- ευχαρίστηση) αλλά και από το σεξ. Το πόσο θα κρατήσει το ορίζεις μονάχα εσύ και έτσι θα έρθεις σε επαφή ξανά με τον εαυτό σου και θα μάθεις ότι μπορείς να ξεκινάς από την αρχή πολλές φορές στη ζωή. Με αυτό το διάλειμμα θα αποκτήσεις τον έλεγχο του σώματος και του μυαλού σου.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΚεφάλαιο Σχέσεις: Να δεχτείς πίσω τον πρώην σου;

Αγαπημένο