ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

9+1 πράγματα που κάνουν διαφορετικά oι θετικοί άνθρωποι

Δες την παρακάτω λίστα και υιοθέτησε μία πιο θετική στάση στην ζωή σου!
2
'

Η ευτυχία και η θετικότητα προέρχονται από μέσα μας και όχι από εξωτερικούς παράγοντες. Όπως ένας μαγνήτης έτσι και εμείς προσελκύουμε τα πράγματα γύρω μας.

Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι όταν είσαι θετική, λαμπερή, με καλή διάθεση, φαίνεται να έρχεται περισσότερη καλή τύχη προς το μέρος σου; Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνεις σε αυτή την ψυχική κατάσταση, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι θετικοί άνθρωποι υπάρχουν και καταφέρνουν να μένουν σε μια ισσοροπημένη ψυχική κατάσταση με τους εξής τρόπους!

Εικόνα
happy

Οι θετικοί άνθρωποι αποδέχονται

Οι άνθρωποι με θετική διάθεση δεν κρατούν κακία ούτε ζουν σε ένα μέρος διαρκούς θλίψης. Αποδέχονται τα πράγματα όπως είναι με ένα επίπεδο κατανόησης, συγχωρώντας τις καταστάσεις για αυτό που είναι, συγχωρώντας τους άλλους και προχωρώντας μπροστά.

Οι θετικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να ονειρεύονται

Τα όνειρα και η οπτικοποίηση τους στο μυαλό μας εξυπηρετούν έναν σκοπό ευχαρίστησης. Επομένως οι θετικοί άνθρωποι δεν το αντιμετωπίζουν σαν αδυναμία ή χάσιμο χρόνου. Ο χρόνος που αφιερώνουν ονειροπολώντας και οραματίζοντας το μέλλον λειτουργεί θετικά, βοηθώντας τους να προσελκύσουν περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή τους.

Οι θετικοί άνθρωποι δεν αυτοτιμωρούνται

Οι θετικοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι το να τιμωρήσουν τον εαυτό τους για λάθη, αποτυχίες και κακές επιλογές τους οδηγεί μόνο σε αδιέξοδο.

Εικόνα
CALM

Οι θετικοί άνθρωποι δεν έχουν τη νοοτροπία των θυμάτων

Δεν κατηγορούν συνεχώς τους άλλους, τις καταστάσεις, τις περιστάσεις ή τους εαυτούς τους για αρνητικά γεγονότα, γιατί ξέρουν ότι αυτό τους εμποδίζει να ευτυχήσουν.

Δεν έχουν αυταπάτες, αναλαμβάνουν τα λάθη τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον εαυτό τους, αλλά πιστεύουν επίσης στην επιτυχία τους και στην επιτυχία των άλλων.

Οι θετικοί άνθρωποι είναι προνοητικοί

Οι θετικοί άνθρωποι δεν περιμένουν την αλλαγή ή την επιτυχία.  Την κυνηγάνε! Δεν περιμένουν την τύχη ή άλλους ανθρώπους να κάνουν πράγματα για αυτούς.

Οι θετικοί άνθρωποι εξασκούν την ευγνωμοσύνη

Η ζήλια μπορεί να είναι ασθένεια, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με το να ξεχνάμε όλα τα καλά που έχουμε. Οι θετικοί άνθρωποι αναγνωρίζουν συχνά την άφθονη καλοσύνη στη ζωή τους.

Εικόνα
positive

Οι θετικοί άνθρωποι ξέρουν πότε να τα παρατάνε

Όταν οι σχέσεις, οι δουλειές και τα οικονομικά δεν πάνε όπως είχαν σχεδιάσει, οι θετικοί άνθρωποι ξέρουν πότε να τα παρατήσουν. Εστιάζουν σε ό,τι είναι μπροστά τους και προσβλέπουν σε περισσότερες νέες ευκαιρίες αντί να κρατούν σφιχτά στο παρελθόν.

Οι θετικοί άνθρωποι δεν αφήνουν τους φόβους τους να υπαγορεύουν τη ζωή τους

Οι θετικοί άνθρωποι δεν αφήνουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους να κυριαρχεί σε όλες τις αποφάσεις τους. Πηγαίνουν για τα μεγάλα όνειρα, προσεγγίζουν τις πιθανότητες και προσπαθούν μέχρι να πετύχουν κάτι που είναι σωστό.

Εικόνα
celebrate

Οι θετικοί άνθρωποι δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με άλλους

Οι θετικοί άνθρωποι δεν εστιάζουν σε αυτά που έχουν οι άλλοι. Αφήνουν τον εαυτό τους να είναι χαρούμενος για όσα έχουν οι άλλοι και είναι περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει οι ίδιοι.

Οι θετικοί άνθρωποι γιορτάζουν μικρές νίκες

Οι θετικοί άνθρωποι ζουν τη ζωή τους ευτυχισμένοι με τα μικρά πράγματα. Εξάλλου, η ζωή μας αποτελείται από μικρά πράγματα και αυτό το απολαμβάνουν στο μέγιστο.

Αγαπημένο