ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

4+1 σημάδια ότι ο σύντροφός σου έχει το σύνδρομο του " Πίτερ Παν" και δεν θέλει δεσμεύσεις!

Μήπως είναι ένας άντρας - παιδί και δε θα μεγαλώσει ποτέ;
3
'
4+1 σημάδια ότι ο σύντροφός σου έχει το σύνδρομο του " Πίτερ Παν" και δεν θέλει δεσμεύσεις! Σχέσεις

Είναι δύσκολο να αποχωριστείς έναν άντρα-παιδί, καθώς δεν είναι απαραίτητα «κακό αγόρι».

Είναι λοιπόν δύσκολο να τον αφήσεις να φύγει αν και έχεις αρχίσει να παρατηρείς τις ιδιότητες του που τον κάνουν να μοιάζει με τον Πίτερ Παν.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι καλοπροαίρετοι, γοητευτικοί άνθρωποι που με την πάρδο του χρόνου κατέληξαν να μην είναι το είδος των ώριμων και σοβαρών συντρόφων που μία γυναίκα θα ήθελε δίπλα της.

Είναι εύκολο να αγαπήσεις έναν άντρα- παιδί, εάν είσαι σε μία περίοδο που σου αρκεί η καλή παρέα. Αλλά, αν ψάχνεις για ολόκληρο το πακέτο σε μια σχέση, δηλαδή τη δέσμευση, την ασφάλεια και τις κοινές αξίες, τότε δώσε προσοχή σε αυτά τα σημάδια που μπορεί να αποκαλύψουν ότι ο σύντροφός σου δεν είναι τόσο ώριμος όσο ελπίζεις.

5 σημάδια ότι ο σύντροφός σου έχει το σύνδρομο του Πίτερ Παν

Εικόνα
man

Μένει ακόμα με συγκάτοικο

Αρχικά, δεν κρίνουμε την οποιαδήποτε μορφή συγκατοίκησης, ειδικά όταν είσαι νέος επαγγελματίας που ακολουθείς τον δρόμο σου ή κυνηγάς την καριέρα σου. Αλλά εάν ο σύντροφός σου είναι εδραιωμένος στα επαγγελματικά του και δεν θέλει να αφήσει το «συγκάτοικο» του να φύγει, αυτό καταδεικνύει μία έλλειψη επιθυμίας και προθυμίας να αναπτύξει μία πιο ενήλικη ζωή.

Αλλάζει συχνά δουλειές

Είναι δύσκολοι καιροί εκεί έξω, και όλοι μας έχουμε αλλάξει επαγγελματικά περιβάλλοντα. Επομένως, ο σύντροφός σου θα μπορούσε να είναι ένας πολύ έξυπνος, εργατικός και φιλόδοξος τύπος που απλώς στάθηκε άτυχος και έχασε τη δουλειά του.

Αλλά αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τι κάνει για να βάλει τον εαυτό του στην επόμενη δουλειά. Βιάζεται; Κάνει κοινωνικές επαφές; Ανακαλύπτει ευκαιρίες για να κερδίσει χρήματα στο ενδιάμεσο; Ή περιμένει κάποιον να του δώσει μια ευκαιρία; Μπορεί να είναι υπέροχος στο κρεβάτι και να μυρίζει υπέροχα, αλλά αυτή η έλλειψη ορμής και η νοοτροπία θα σκοτώσει σίγουρα τη διάθεση σου.

Θέλει να περνά πολύ χρόνο μαζί σου… και με την ομάδα των φίλων του

Από τη μία, είναι ωραίο που αρκετοί άντρες-παιδιά θέλουν να κάνετε παρέα με τους φίλους τους. Ωστόσο, ενώ στην αρχή νομίζεις ότι είναι ένα σημάδι ότι τους άρεσεις πραγματικά, το πιθανότερο είναι ότι αποφεύγει τη συναισθηματική οικειότητα και μια βαθύτερη σχέση μαζί σου.

Εικόνα
man

Το να κάνετε σχέδια εκ των προτέρων είναι μια πρόκληση

Είναι Τρίτη και αρχίζεις να μιλάς για το τι θέλεις να κάνεις την Παρασκευή και έχει τη συνήθεια να λέει: «Δεν είμαι σίγουρος ακόμα». Αλλά μόλις παρουσιαστεί ένα σχέδιο με φίλους, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για εκείνον να πει "Ναι" εκ των προτέρων.

Κάνουμε σχέδια για πράγματα που έχουν πραγματικά σημασία για εμάς, και μπορεί σίγουρα να έχεις σημασία για εκείνον, αλλά τα σχέδια με τους φίλους του και άλλες πιθανές επιλογές έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Δεν θα μπει στα «βαθιά» μαζί σου

Προσπαθείς να τον κάνεις να ανοιχτεί κάνοντας διερευνητικές ερωτήσεις όπως, «Πώς ήταν για σένα όταν χώρισαν οι γονείς σου;» ή λέγοντάς του: «Μου αρέσεις πολύ και αυτό με τρομάζει» και ελπίζοντας ότι θα αναγνωρίσει με ασφάλεια την ευαισθησία σου ή —ακόμα καλύτερα—θα ανταποδώσει τα συναισθήματά του… αλλά τίποτα.

Αρκείται σε ένα άβολο γέλιο ή πιάνει το κινητό του. Με λίγα λόγια, δεν προσπαθεί να εμβαθύνει μαζί σου… Δεν κάνει ερωτήσεις που δείχνουν ότι θέλει να συνδεθεί μαζί σου πέρα ​​από τις καλές στιγμές, τις επιφανειακές συζητήσεις και την υπέροχη χημεία.

Δείτε επίσης: Με ποιο άτομο είναι πιο πιθανό να σας απατήσει ο σύντροφός σας; Έρευνα απαντά

Αγαπημένο