ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το 2021 θα είναι η χρονιά σου: Πώς να το κάνεις να συμβεί

Ήρθε η ώρα να περάσεις από τα λόγια, στις πράξεις. Δες πώς.
3
'
new-years-resolutions

Σίγουρα έχεις και εσύ ακούσει και πει new year’s resolutions τα οποία έμειναν στα λόγια και δεν έγιναν πράξη ποτέ, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως, δεδομένων των συνθηκών αν με ρωτάς, θεωρώ ότι το 2021 πρέπει να είναι και θα είναι η χρονιά σου. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το κάνεις επιτέλους να συμβεί, είναι 4 απλά αλλά βασικά βήματα. Πάμε να τα δούμε...

Οργανώσου σωστά σχετικά με τα resolutions σου

Σίγουρα για να πετύχεις σε κάτι, το πρώτο βήμα είναι να το θέλεις πολύ αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Ένα από αυτά, είναι να οργανωθείς σχετικά με το πώς να περάσεις από την θεωρία στη πράξη. Κανε ένα πλάνο, βγάλε το σχέδιό σου και δούλεψε προς αυτή τη κατεύθυνση. Στο τέλος της ημέρας κάνε την αυτοκριτική σου και αν οι συνήθειες, οι σκέψεις και οι πράξεις σου δεν σε πάνε προς την κατεύθυνση που θέλεις, απλά άλλαξέ τις!

Φτιάξε ψυχολογία νικητή

Προσωπικά, είμαι παίκτης ψυχολογίας και είναι πολύ πιθανό να είσαι και εσύ. Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις σχετικά με τα όσα θέλεις να καταφέρεις γιατί στο τέλος, θα επηρεαστείς αρνητικά και προτού το καταλάβεις, θα έχει φύγει η χρονιά και εσύ θα είσαι στον ίδιο παρανομαστή. Βάλε στο νου σου θετικές σκέψεις και φρόντισε να μην πέφτει η ψυχολογία σου.

new-years-resolutions-pos-na-petixeis

Κάνε τα resolutions σου εικόνες

Είναι πιο εύκολο να εργαστείς πάνω σε έναν σκοπό, αν τον οπτικοποιήσεις. Αν για παράδειγμα, θέλεις να χάσεις κιλά, τότε εκτύπωσε μια εικόνα ενός πολύ γυμνασμένου και fit προσώπου και κόλλησέ την σε εμφανές σημείο στο σπίτι σου. Αν θέλεις να πετύχεις στην δουλειά σου, τότε εκτύπωσε μια εικόνα με κάτι που θέλεις να αποκτήσεις με τα χρήματα της προαγωγής κ.ο.κ. 

Κι αν αποτύχεις; Σκέψου όσα κατάφερες

Ακόμα και αν δεν πετύχεις όλα σου τα resolutions, μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και εστίασε στα όσα πέτυχες ή στα πόσα εμπόδια ξεπέρασες στην διαδρομή. Και μην ξεχνάς πως κανείς δεν είναι τέλειος και πως στην ζωή, όπως και στο σκάκι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τελικά ρουά ματ!

Αγαπημένο