ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Υαλουρονικό οξύ: Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του και πως να το χρησιμοποιήσεις

Πολύτιμος σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας κατά της αντιγήρανσης είναι το υαλουρονικό οξύ, αφού αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά ενυδατικά συστατικά.

22.06.2021
2
'
υαλουρονικό οξύ istock

Αν και η λέξη «οξύ» πιθανώς να σε φοβίζει, ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος διότι το υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική, σύνθετη ουσία η οποία υπάρχει στον οργανισμό μας και βοηθά το δέρμα μας να διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του, ενώ μπορεί να συγκρατήσει νερό έως και 1.000 φορές τον όγκο του. Επειδή όμως με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η φυσική παραγωγή του με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες, καλό θα ήταν να εντάξουμε στη ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας μας ένα προϊόν φροντίδας που να το περιέχει.

Διάβασε επίσης: Υαλουρονικό νέας γενιάς: Το μυστικό για να φαίνεσαι νεότερη

Οι ενυδατικές κρέμες και τα σέρουμ είναι οι πιο κοινές μορφές του υαλουρονικού οξέος αλλά μπορείς να το βρεις και σε άλλες μορφές όπως είναι: πόσιμο, ενέσιμο filler, αμπούλες και σταγόνες. Αν επιλέξεις ένα σέρουμ θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τη σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης. Πιο συγκεκριμένα θα εφαρμόσεις τον ορό αφού καθαρίσεις επιμελώς την επιδερμίδα σου και μετά θα απλώσεις την ενυδατική σου. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να σφραγίσεις στo δέρμα σου όλη την ενυδάτωση που θα σου προσφέρει.

Διάβασε περισσότερα για τη δράση και τα προϊόντα με υαλουρονικό οξύ στο glance.gr

Αγαπημένο