ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαλλιά 2023: Το top hairstyle για κοντά μαλλιά που θα δεις παντού!

Ακολούθησε τις τάσεις!
27.01.2023
1
'
Μαλλιά 2023: Το top hairstyle για κοντά μαλλιά που θα δεις παντού! Photo/Istock

Ένα shaggy pixie κούρεμα είναι ένα πολύ κοντό κούρεμα που δημιουργείται από έντονες στρώσεις. Το pixie shag είναι ένα υπέροχο κούρεμα αν έχεις λεπτά μαλλιά και θέλεις να τα κάνεις να φαίνονται πυκνά.

Αυτό το κοντό κούρεμα το είδαμε στις πασαρέλες του 2023 και δείχνει απίστευτα σικ, αλλά και δυναμικό. Ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα πρόσωπα, και όπως αναφέραμε παραπάνω είναι ιδανικό για όσες έχουν λεπτή τρίχα. Αυτό το σικ κούρεμα θα τονώσει την υφή των μαλλιών σου και θα αναδείξει περισσότερη κίνηση στην όψη σου.

Μπορείς να σκεφτείς να προσθέσεις μια φράντζα στο κούρεμά σου για να δώσεις μία extra edgy πινελιά στο στυλ σου. Επιπλέον, αν επιλέξεις αυτό το κοντό κούρεμα 2023 μαζί με φράντζα, τότε θα έχεις ένα ακόμη όφελος, αφού καλύπτει τέλεια τις ρυτίδες στο μέτωπο.

Μη διστάσεις, επίσης, να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό χρώμα εκτός από το φυσικό σου για να ταιριάζει με την επιδερμίδα σου. Αλλά είμαστε σίγουροι πως μόλις δεις το shaggy pixie κοντό κούρεμα του 2023 θα θέλεις να αφήσεις το φυσικό σου χρώμα. 

Διάβασε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο